Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
250M17

Panou solar fotovoltaic monocristalin WT 250/300M17

kit H01

Sistem solar fotovoltaic PNI GreenHouse H01 30W cu acumulator 12V/7Ah, USB/Radio/MP3, 2 becuri LED

Acumulator cu gel MW 7.2-12 12V / 7.2Ah

Caracteristici distinctive: tip VLRA - mentenanţă zero, utilizare cu aşezare în orice poziţie, durată lungă de viaţă, randament ridicat (raportat la capacitate vs. dimensiune), rată de auto-descărcare scăzută. 7.2 MW-12S este un acumulator pe bază de plumb care funcţionează fără o mentenanţă ulterioară instalării. Gazele rezultate în timpul procesului de încărcare sunt transformate în apă în interiorul cutiei sigilate şi astfel este eliminată necesitatea reumplerii bateriei. Datorită tehnologiei AGM ''Absorbed Glass Mat'', electrolitul este separat în compartimente construite din fibră de sticlă şi astfel bateria poate fi utilizată în orice poziţie dorită. Bateria a fost proiectată pentru a fi utilizată în echipamente cu rol de sursă de alimentare tampon. Dacă se doreşte, este bineînţeles posibilă utilizarea acesteia şi ca sursă de energie pentru dispozitive portabile. Tensiunea de încărcare la final este de 14.4 - 15 VDC.
99,98 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-ACC712

Caracteristici distinctive: tip VLRA - mentenanţă zero, utilizare cu aşezare în orice poziţie, durată lungă de viaţă, randament ridicat (raportat la capacitate vs. dimensiune), rată de auto-descărcare scăzută. 7.2 MW-12S este un acumulator pe bază de plumb care funcţionează fără o mentenanţă ulterioară instalării. Gazele rezultate în timpul procesului de încărcare sunt transformate în apă în interiorul cutiei sigilate şi astfel este eliminată necesitatea reumplerii bateriei. Datorită tehnologiei AGM "Absorbed Glass Mat", electrolitul este separat în compartimente construite din fibră de sticlă şi astfel bateria poate fi utilizată în orice poziţie dorită. Bateria a fost proiectată pentru a fi utilizată în echipamente cu rol de sursă de alimentare tampon. Dacă se doreşte, este bineînţeles posibilă utilizarea acesteia şi ca sursă de energie pentru dispozitive portabile. Tensiunea de încărcare la final este de 14.4 - 15 VDC.

Acumulator cu gel MW 7.2-12 12V / 7.2Ah

 

 

baterie

Scrieti propria recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Caracteristici baterie
Capacitate 7.2Ah
Tensiune nominala 12V
Dimensiuni/Greutate 151 x 65 x 94mm 2.1 kg
Tip baterie Plumb GEL AGM VRLA
Temperatura de fuctionare -20ºC...+50ºC
Altele - Rezistenţa internă (acumulator complet încărcat) : 35 mΩ - Conectori: Fast-on 187 (T1) - Curentul maxim de încărcare: 2 A - Curentul maxim de descărcare (pt. 5 s): 80 A
Echipamente incluse
Baterie 1 bc