(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Antena CB Midland Picco 70C Cod T638.12 cu cablu inclus

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Modelul de antena Midland Picco 70C, Cod T638.12 este una dintre cele mai mici antene de la Midland, având doar 70 cm. Se poate monta cu prindere fixă pe cabina sau plafonul unui camion respectiv autoturism.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Performante

Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.20, putere maxima aplicata 100 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de pana la 9 km sau chiar mai mare se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare

Lungime

Lungime antena

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.
Aceasta antena este gata de montaj avand in pachet: antena, cablu de 4 m, montura DV, surub cu fluture, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o monatati pe un suport fix ( optional) sau pe plafon, sa o conectati la o statie radio CB si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.

Pachet complet

Pachet complet