(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Aparat de aerosoli SilverCloud NePlus SM1 cu tehnologie "Mesh", sita vibratoare

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Unul dintre cele mai mici si mai usoare aparate de aerosoli si implicit usor de transportat. Astfel, il putem folosi oriunde: acasa, in vacanta, in parc, etc.
Ultrasilentios - Nivel de zgomot foarte redus, aproape insesizabil, ceea ce il face ideal pentru bebelusi, fiind cunoscuta teama acestora fata de zgomote.
Functioneaza inclinat - Tot pentru bebelusi si cei mici a fost gandita si functionarea in diferite unghiuri de inclinare, putand fi folosit de exemplu, chiar si in timpul somnului.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Tehnologie de nebulizare

Aparatul de aerosoli Super Mesh NePlus SM1 utilizeaza cu cea mai recenta tehnologie de nebulizare "Mesh". Mai exact, aceasta foloseste o plasa metalica (fara Nichel) cu orificii mici si dese, care prin vibrare genereaza particule de aerosoli. Nebulizeaza inclusiv suspensii si solutii, cu reziduri minime de medicament.

 Tehnologie de nebulizare

Testat si validat clinic

Testat si validat clinic

Fiabilitatea, calitatea si durabitatea produsului au fost testate in mediul spitalicesc. In urma testelor efectuate, medicii au constatat diferente foarte mici in ceea ce priveste performanta de creare a particulelor de aerosoli intre un aparat profesional si Super Mesh NePlus SM1.

Autonomie

Acumulatorul reincarcabil Li-Ion de mare capacitate, 2600 mAh, asigura o autonomie de pana la 5 ore si 30 minute.

autonomie

Fabricat in Korea

Fabricat in Korea

Calitate certificata de catre SGS Anglia, indeplineste standardele directivei 93/42/EEC pentru dispozitive medicale avand marcajul CE 0120.

Garantie completa

Odata cu folosirea de componente de cea mai buna calitate vine si o fiabilitate crescutata. Increderea in acest produs a dus la o garantie extinsa, de 4 ani. Aceasta face referire la toate componentele aparatului, exceptand cartusul mesh si acumulatorul, care sunt consumabile.

Garantie completa