(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Audio Baby Monitor PNI B6000 wireless audio duplex

Vizualizare generală rapidă

Audio Baby Monitor PNI B6000 wireless

Disponibilitate: În stoc

194,99 Lei

300 m

Comunicare pana la 300 m

Acum puteti auzi orice sunet pe care il face copilul dumneavoastra de la o distanta de pana la 300m in camp deschis si 20-40m in interiorul cladirilor.

Temperatura ambientala

Aceasta functie va permite monitorizarea continua a temperaturii din camera copilului, aceasta fiind afisate pe ambele unitati in grade Celsius sau Fahrenheit. Alarma de temperatura se declanseaza la scaderea sau cresterea temperaturii peste cele 2 praguri (minim si maxim) stabilite de utilizator.

Unitate copil

Baterii

Autonomie

Un alt lucru important este faptul ca sistemul este independent de electricitate datorita autonomiei oferite de acumulatori (baterii). Si unitatea de baza are locas special pentru baterii/acumulatori, lucru care face produsul functional si in cazul penelor de curent, sau distantei prea mari de priza.

Comunicare bidirectionala

Puteti comunica cu unitatea parinte, asemanator unui set de walkie talkie, adica puteti sa ii vorbiti copilasului de la distanta pentru a-l linisti. Cele 5 melodii prestabilite, pot fi activate/pornite atat de pe unitatea mobila, cat si de pe unitatea parinte, prin apasarea butonului Music, fiind si aceasta o alta modalitate de calmare a copilasului.

B6000

Pager

Daca pierdeti unitatea mobila prin casa va salveaza functia de Pager, prin care puteti apela si gasi unitatea mobila, aceasta emitand un sunet de alerta.

Pachetul contine

Produsul este complet si gata de utilizare, gasind in colet urmatoarele:

  • - Unitate mobila ( copil);
  • - Unitate de baza ( parinte);
  • - 2 adaptoare de alimentare 5V;
  • - Manual de utilizare in limba romana;

Continut pachet

Prezentare video