(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Baza magnetica Midland 140/PL Cod T052.01 160mm contine cablu 3,5m si mufa PL259

Vizualizare generală rapidă

Aceasta montura asigura o fixare ferma a antenei pe cupola autovehiculului.
Talpa de fixare este invelita intr-un material cauciucat pentru a nu zgaria si pentru a nu aluneca in timpul mersului sau la franari bruste.
Magnetul este suficient de puternic pentru a fixa orice tip de antena de diferite lungimi, fara a permite desprinderea accidentala.
Cu ajutorul acestui magnet puteti monta orice model de antena cu filet interior.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Dimensiune

Baza magnetica Midland 140/PL are un diametru de 160 mm, dimensiune ce ii ofera antenei stabilitate chiar si la viteze mari.

dimensiune

Suport cauciuc inclus

suport-cauciuc

Pentru a proteja cupola masinii de eventuale zgarieturi, dar fara a afecta functionarea in parametri optimi a antenei, baza magnetica 140/PL este prevazuta cu un suport de cauciuc subtire si rezistent, ce protejeaza conexiunile si lipiturile din interiorul acesteia de contactul cu apa .

Cablu

Lungimea cablului este un factor important in alegerea unei baze magnetice. Baza magnetica Midland 140/PL are un cablu coaxial RG58 de calitate cu o lungime de 3.5 m, ce permite asezarea antenei pe cupola masinii fara nici o problema.

cablu

Magnet puternic

magnetic

Baza Midland 140/PL are un magnet puternic ce ii ofera o prindere foarte buna de cupola masinii, rezistenta si stabilitate chiar si la viteze mari.

Prezentare video