(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Camera pentru sporturi extreme Full HD PNI Z3 by Aiptek

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Camera video pentru sporturi extreme

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Acum nu mai ratati momentele sportive petrecute in natura, datorita camerei Z3, care inregistreaza clipuri video la rezolutie inalta Full HD 1080P, face poze in rafala in momentele de actiune sportiva maxima si nu pierde detaliile din lateral datorita unghiului larg de vizibilitate de 130 grade.

Full HD

full hd

Waterproof

waterproof

Produsul vine in pachet cu o carcasa subacvatica ce va permite scufundari in piscina, mare, ocean sau lac pana la adancimi de 30 m.  
Mini telecomanda din colet vine in ajutorul tuturor utilizatorilor fie ei motociclisti, schiori, parasutisti sau biciclisti usurandu-le pornirea si oprirea inregistrarii video sau foto. Telecomanda poate comanda mai multe camere simultan, deci puteti filma extrem de usor din mai multe unghiuri.

Mini telecomanda

mini telecomanda

Conectica

conectica

Conexiunile multiple de care dispune camera PNI Z3 sunt extrem de utile: mini HDMI si AV-Out pentru conectarea si redarea clipurilor video direct pe un TV, cititor microSD (maxim 32 GB), mini USB pentru alimentare si conectare PC.
O comanda vocala puternica poate declansa pornirea inregistrarii, daca functia este activata. Cu 3 nivele de sensibilitate, acum puteti porni o inregistrare de 2 minute printr-o simpla comanda vocala.

Declansare vocala

declansare vocala

Pachetul sport

continut sport

Camera pentru sporturi extreme Full HD PNI Z3 vine echipata cu majoritatea accesoriilor necesare sporturilor extreme si nu numai: Ciclism, Canoe, Scufundari, Alpinism, Motocross, Alergare, Ski, Snowboard, Surfing, Supraveghere video.