Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Motor inteligent pentru jaluzele cu lant PNI SafeHome PT901JL

Motor inteligent pentru jaluzele cu lant PNI SafeHome PT901JL WiFi cu telecomanda inclusa, aplicatie de mobil Tuya Smart compatibila cu Alexa si Google Assistant

Camera supraveghere solara PNI SafeHome PT949S

Camera supraveghere solara PNI SafeHome PT949S 1080P WiFi, acumulator, control prin internet, aplicatie dedicata Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya

Camera supraveghere PNI SafeHome PT942I 1080P WiFi, control prin internet, aplicatie dedicata Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya

199,99 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-PT942I

Aplicatie compatibila

Pentru a accesa, monitoriza si controla camera de la distanta prin internet de pe orice dispozitiv mobil cu sistem de operare Android sau iOS aveti la dispozitie aplicatia gratuita Tuya Smart sau Smart Life, aplicatii ce va ofera acces total la functiile camerei.

PTZ943I-a

 

Motion-Detection

 

Alerta la detectie miscare

Camera PNI SafeHome PT942I de exterior vine cu functia binecunoscuta de detectie miscare si alerta  pe smartphone la detectie miscare.

 

Comunicare audio bidirectionala

Fiind echipata intern cu un difuzor si microfon, camera permite o comunicare audio bidirectionala cu zona supravegheata. Puteti astfel transmite mesaje audio instant persoanelor surprinse de camera, si puteti asculta zgomotele din zona supravegheata.

 

2-way-audio

full-hd

Rezolutie Full HD

Camera PT942I filmeaza  si inregistreaza clipuri video la o rezolutie maxima Full HD  1920 x 1080 pixeli, ceea ce va asigura o imagine de foarte buna calitate.

Inregistrare in bucla

Datorita functiei de inregistrare in bucla, camera inregistreaza continuu pe cardul micro SD ( nu este inclus), stergand cele mai vechi inregistrari, si salvandu-le pe cele mai noi, fara nici o interventie din partea utilizatorului.

loop-recording

night vision

Vizualizare color chiar si in conditii de iluminare scazuta

Camera cu IP PNI PT942I are in dotare 6 leduri infrarosu ce va permit sa vizualizati color si pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 10 (distanta variaza in functie de culoarea obiectelor, peretilor, lumina ambientala,etc) . Aceasta poate fi utilizata pentru supravegherea locuintei, birourilor etc. Simplu, convenabil si in timp real.

Inregistrare locala pe card microSD

Camera PNI PT942I este dotata cu slot de card microSD ce va permite, prin introducerea unui card de memorie de max. 64GB achizitionat separat, pentru inregistrarea imaginilor pentru a le viziona mai tarziu. 

view-angle

 

Scrieti propria recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account