(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Camera supraveghere video PNI 1001CM lentila varifocala, 1000 TVL 960H pt. interior si exterior IR 30 m

Vizualizare generală rapidă

Camera de supraveghere tip dome cu 1000 linii Tv

Disponibilitate: În stoc

174,99 Lei

Lentile varifocale

Camera PNI 1001CM dispune de lentile varifocale de la 2.8-12mm ce va permit sa setati manual campul vizual al camerei prin zoom (apropiere sau indepartare imagine) sau sa reglati claritatea imaginii prin focalizare.

lentile varifocale

Vizibilitate pe timp de zi si de noapte

LED-uri IR

Puteti inregistra si vizualiza imaginile redate de camera PNI 1001CM atat ziua cat si noaptea, pe o distanta de pana la 30 m,  datorita celor 36 leduri infrarosu cu care este dotata camera.

Rezolutie

Cu o rezolutie de 1000 linii TV camera PNI 1001CM va ofera imagini de foarte buna calitate. Aceasta poate fi utilizata pentru supravegherea locuintei, birourilor, fabricilor, magazinelor, spitalelor etc.

rezolutie

Capacitate de rotire

Campul vizual al camerei poate fi stabilit manual rotind camera atat pe orizontala cat si verticala.

Functii speciale

Camera 1001CM dispune de cateva functii speciale ce va permit obtinerea unor imagini cat mai clare: Auto Gain Control (AGC) - functie ce permite camerei sa redea o imagine de calitate chiar si in conditii de iluminare slaba, Auto Electronic Shutter (AES) - functie ce permite adaptarea automata a imaginiii in functie de luminozitate, si IR CUT - functie ce reflecta sau blocheaza undele medii de infrarosu in timp ce trece lumina.

functii

Rezistenta la apa si intemperii

 waterproof

Camera de supraveghere PNI 1001CM are o carcasa metalica rezistenta la  stropiri cu apa si umezeala, putand fi utilizata fara probleme atat la interior cat si la exterior.

Prezentare video