(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Camera supraveghere video PNI P2P cu IR si IP

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

CAmera cu IP de exterior cu accesare facila P2P de oriunde. AStfel va puteti supraveghea casa linistit din orice locatie.

Disponibilitate: În stoc

389,99 Lei

Camera cu IP PNI IP10MP de exterior 720p

Functie P2P

Camera cu IP PNI P2P IR se acceseaza direct prin conexiune P2P, fara necesitatea configurarii router-ului. Introducand nume utilizator si parola aveti acces facil la toate functiile camerei.

Vizualizare chiar si in conditii de iluminare scazuta

Camera cu IP PNI P2P IR are in dotare 24 leduri infrarosu, ceea ce va permite sa vizualizati si pe timp de noapte. Aceasta poate fi utilizata pentru supravegherea locuintei, birourilor, fabricilor, magazinelor, spitalelor etc. Simplu, convenabil si in timp real.

Camera cu IP model PNI P2P IR

Camera cu IP model PNI P2P IR

Control de la distanta

Puteti monitoriza si controla camera din browser-ul  Internet Explorer prin crearea unui cont in site-ul dedicat monitarizarii. Detalii: http://forum.mo.ro/viewtopic.php?f=18&t=2598

Inregistrare la distanta pe PC sau NVR

Puteti inregistra imaginile preluate de camera video pe un calculator, prin internet (cu conditia ca acesta  sa fie pornit pe toata durata inregistrarii) sau pe un NVR (cu conditia ca acesta sa aiba instalat cel putin un HDD setat pe modul citire-scriere).

Camera cu IP model PNI P2P IR