(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Camera supraveghere video PNI QS1 720P cu IP wireless by Zmodo

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Camera supraveghere video pentru interior ce poate inregistra local pe un card de memorie sau accesata de la distanta prin internet

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

rezolutie

Va prezentam viitorul in ceea ce priveste supravegherea video de acasa: o camera de supraveghere Wifi cu design modern si dimensiuni reduse. Cu vizibilitate avansata pe timp de noapte, camp larg de vizualizare, configurare super usoara prin SmartLink, microfon si difuzor incorporate, precum si o aplicatie pentru smartphone, aceasta camera va ajuta sa supravegheati locuri, oameni, animale de companie sau lucruri de interes, indiferent unde va aflati.

acces de la distanta

Monitorizare de la distanta

Puteti accesa camera de oriunde va aflati, coltul strazii sau alta tara, de pe telefonul mobil, calculator sau tableta, atat timp cat aveti acces la internet.

Unghi vizualizare

Cu un unghi de vizualizare de 105 grade, puteti utiliza camera video PNI QS1 pentru a supraveghea o camera intreaga, fara a mai fi nevoie de mutarea acesteia sau de zoom.

unghi

slot card SD

Inregistrare locala

Camera de supraveghere PNI QS1 va ofera si posibilitatea de a inregistra local, pe un card de memorie (achizitionat separat) prin intermediul slotului de card microSD incorporat. Astfel puteti vizualiza cand veniti acasa evenimentele de peste zi.

Audio bidirectional

rezolutie

Ascultati si vorbiti cu animalele de casa si copiii, folosind microfonul si difuzorul incorporat, si bucurati-va de o conversatie uimitoare cu mai putine zgomote si o mai buna calitate audio datorita noilor componente hardware adaugate.

Configurare rapida si facila

rezolutie

1. Descarcati aplicatia dedicata Zsight creati-va un cont si alegeti optiunea Smart Link

2. Alimentati camera apoi asteptati ca LED-ul verde al acesteia sa clipeasca

3. Introduceti parola retelei Wifi la care sunteti conectat

4. Asteptati camera sa se conecteze la internet

5. Introduceti un nume descriptiv pentru identificarea camerei

6. Bucurati-va de imaginile transmise in timp real.