(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Camera vanatoare PNI Hunting 260GM cu MMS si GPRS 12Mp, Night Vision

Vizualizare generală rapidă

Camera foto si video pt. vanatoare

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

mms gprs

E-mail, FTP, MMS prin GSM GPRS

Cu ajutorul modulului GSM/GPRS incorporat si a unei cartele GSM, achizitionata separat, cu servicii de date si MMS activate, camera poate trimite, cand detecteaza miscare, poze prin e-mail, FTP sau MMS catre destinatarul dorit. Puteti seta pana la 5 numere de telefon, adrese de e-mail si un singur cont FTP.

Ecran 2 inch

Camera foto/video are incorporat un ecran color de 2 inch pentru a vizualiza fotografiile si clipurile video.

ecran

infrarosu

Night Vision

Camera pentru vanatoare PNI Hunting 260GM are in dotare 40 de leduri infrarosu (19 led-uri in partea de sus si 21 in partea de jos), astfel vizibilitatea pe timp de noapte ajunge pana la 20 m distanta.

Waterproof

Camera este ideala pentru supravegherea unui depozit sau monitorizarea animalelor salbatice, datorita aspectului ei de camuflaj. Este construita pentru a fi rezistenta la vant. De asemenea, aceasta este waterproof, IP54.

waterproof

12 mp

Camera 12 MP

Cu ajutorul rezolutiei programabile, dimensiunea unei poze poate sa difere, aceasta ajungand la 5MP/8MP/12MP.

Rezolutie HD

Videoclipurile dvs. vor fi de acum de o calitate superioara datorita rezolutiei HD de 720p (1280 x 720).

720p

alimentare

Alimentare

PNI Hunting 260GM poate functiona cu 4/8 baterii alcaline sau acumulatori de tip AA. Acestea trebuie introduse conform indicatiilor din interiorul carcasei. Deasemenea, pentru o autonomie mai mare, puteti conecta, pe intrarea de 12V a camerei, un acumulator extern de 12V si cu o capacitate de pana la 20A.

Conectivitate

Pentru a utiliza aceasta camera aveti nevoie de un card SD cu o capacitate de pana la 32 GB. De asemenea, PNI 260GM are in dotare si un port USB pentru a descarca imaginile si videoclipurile inregistrate.

conectivitate

interogare

Interogare camera

Printr-o simpla comanda trimisa de pe telefonul mobil puteti primi o poza de la camera de vanatoare, prin MMS sau e-mail, ce va ofera informatii despre starea bateriei, temperatura de afara si alte informatii utile. Veti putea primi foto prin MMS doar daca aveti aceasta optiune activa atat pe cartela din camera de vanatoare cat si pe cea din telefonul dv.

Prezentare video