Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Acumulator-Li-Ion-5000mAh-02.jpg

Acumulator Li-Ion 5000mAh pentru camere de vanatoare PNI Hunting 845

Cablu alimentare la baterie pentru camere de vanatoare, lungime 1.5m

Cablu alimentare la baterie pentru camere de vanatoare, lungime 1.5m PNI 400C, PNI 350C, PNI 280

Camera vanatoare PNI Hunting 480C, 24MP, cu Internet 4G, GPS, SIM inclus, posibilitate de stocare in Cloud, 1000 credite incluse

1.199,98 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-HUNT480C

Camera vanatoare PNI Hunting 480C 24MP

Stocare in Cloud

Functia de Cloud preplatit presupune plata unui credit in avans cu card bancar sau PayPal. Descarcati aplicatia Trailcam Ace, adaugati camera dumneavoastra si alegeti planul de date preferat, Basic, Premier, Elite sau Supreme, fiecare, in functie de costul sau, include un anumit numar de poze, de la 1000 la 10.000 poze. PNI Hunting 480C vine cu un SIM inclus si cu 1000 de credite (echivalentul la 1000 de poze) incluse. Puteti folosi si SIM-ul dumneavoastra. Camera se va conecta automat la reteaua 4G imediat dupa introducerea SIM-ului. Aplicatia Trailcam Ace permite, de asemenea, setari generale ale camerei, comanda de poza instant, administrarea SIM-ului si creditului disponibil.

Compatibila cu retelele 3G si 4G

PNI Hunting 480C este compatibila cu reteaua 4G ceea ce va asigura un transfer mai rapid al datelor. Camera se conecteaza automat la retea dupa introducerea SIM-ului si afiseaza pe ecran intensitatea semnalului printr-un indicator sub forma de bare. Pentru a functionare corecta a procesului de trimitere imagini, puterea semnalului trebuie sa aiba cel putin doua bare.

Camera vanatoare PNI Hunting 480C 24MP

Camera vanatoare PNI Hunting 480C 24MP

Tehnologie infrarosu

Cu filtru IR automat si 60 de leduri IR no-glow de 940nm, camera de vanatoare PNI Hunting 480C emite in conditii de iluminare scazuta un spectru de lumina invizibila pentru oameni si majoritatea animalelor, asigurand astfel camerei, camuflarea perfecta si o distanta de vizibilitate de pana la 20 de metri pe timp de noapte.

Viteza mare de declansare

Cu o viteza de declansare de 0.4 secunde, camera PNI Hunting 480C va surprinde orice miscare in timp real. Astfel, nu veti pierde nici un detaliu din surprinzatorul spectacol al vietii salbatice. Dotata cu lentila cu unghi de 58° si unghi PIR de 52° veti obtine fotografii de maxim 24MP cu o claritate uimitoare. Alte caracteristici cheie: fotografii consecutive realizate la o viteza de 1 fotografie/secunda, maxim 5 fotografii, sensibilitate PIR reglabila, intarziere programabila intre miscari, eticheta pe poza etc.

Camera vanatoare PNI Hunting 480C 24MP

Camera vanatoare PNI Hunting 480C 24MP

Aplicatii

Camera PNI Hunting 480C datorita camuflajului si tehnologiei folosite poate fi instrumentul perfect pentru supravegherea unor zone unde nu este accesibila o sursa de curent stabila sau un router pentru Internet. De aceea, camera se poate alimenta cu baterii (8 baterii AA) sau de la un acumulator extern de 12V si include obligatoriu un SIM cu date active. In aceste conditii, puteti supraveghea viata salbatica, cabana dumneavoastra de la munte sau ferma de animale departe de oras. Camera va declansa fotografii doar la detectie miscare, economisind astfel energie si "spatiu" pe suportul de memorie.

 

Scrieti propria recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account