(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Car kit audio PNI BT27 cu Bluetooth

Vizualizare generală rapidă

Car kit audio cu Bluetooth pentru preluare si efectuare apeluri fara a pune mana pe telefon, PNI BT27.

Art.36 din Noul cod rutier
Forma republicata a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, astfel cum a fost aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 49/2006, se aplica de la data intrarii In vigoare a acesteia din urma, respectiv de la 20 septembrie 2006.

(3) Conducatorilor de vehicule le este interzisa folosirea telefoanelor mobile atunci cand acestia se afla In timpul mersului, cu exceptia celor prevazute cu dispozitive tip maini libere.

Disponibilitate: În stoc

99,16 Lei
Acest dispozitiv portabil a fost construit pentru a va oferi libertate de miscare atat la volan cat si la birou sau acasa putand fi utilizat ca interfon pentru conferinte.

Bluetooth

bluetooth

Difuzor

difuzor full duplex

PNI BT27 este kit-ul ideal pentru masina dvs., cu sunet de o calitate optima si full duplex. Este usor de utilizat si poate fi incarcat in masina, datorita alimentatorului auto din pachet.
Timpul de incarcare pentru Car kit audio PNI BT27 este de pana la 3 ore, iar timpul de convorbire pana la 17 ore.

Autonomie

autonomie

Eliminare zgomot si ecou

sistem de anulare sunet

Dispunand de un microfon sensibil de inalta calitate si de functia D.S.P. (Anularea ecoului si reducerea zgomotului de fond) acest dispozitiv va ofera un sunet de calitate.