(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Detector de miscare PNI 602 cu fir si detector de geam spart incorporat pentru alarma PNI 205

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Detector de miscare PIR cu detector de geam spart incorporat PNI 602, compatibil cu toate centralele de detectie la efractie cu zone cablate.

Disponibilitate: În stoc

79,99 Lei

Montare usoara

Pentru o instalare cat mai usoara si o pozitionare cat mai eficienta, produsului i se poate atasa suportul de montaj PNI RA93 ( accesoriu optional ce nu este inclus in colet) cu ajutorul caruia puteti monta produsul pe colt, pe tavan, sau pe plan inclinat.

PNI 602 montaj

Compact

camera pentru sporturi extreme

Detectorul are dimensiuni reduse potrivindu-se in locuri greu accesibile sau in spatii deschise, putand monitoriza holuri intrare, casa scarii, garaje, camere, usi, etc.

Raza de detectie

Detectorul are o raza de detectie de 11 metri pentru senzorul infrarosu de miscare, iar pentru sezorul de detectie geam spart o raza de 8 metri perpendicular pe senzor, respectiv 6 metri intr-un unghi de 45°.

camera sporturi extreme

Detector de geam spart

camera pentru sporturi extreme

Are posibilitatea recunoasterii sunetelor produse de spargerea unui geam separat de intruziunile ce activeaza senzorul de miscare. Pe baza tehnologiilor de recunoastere a vocii, are o rata foarte scazuta a alarmelor false date de sunetele din jur.

3 led-uri

Detectorul este dotat cu 3 led-uri. Led-ul verde - indicator vibratii de joasa frecventa. Led-ul galben - indicator vibratii de inalta frecventa. Led-ul rosu - indicator intruziune umana. Daca se aprinde Led-ul verde apoi cel galben, se va declansa o alarma de geam spart. Cand se aprinde cel rosu, o alarma de efractie.

PNI 602 3 led