(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Difuzor bluetooth Albrecht MAX-twist cod 27611

Vizualizare generală rapidă

Fie ca sunteti acasa, pe teresa din spatele casei sau intr-o conferinta difuzorul Albrecht MAX-twist reprezinta solutia ideala pentru cerintele audio ale dumneavoastra.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

MAX-twist nu este doar un difuzor Bluetooth, el este un adevarat miracol de sunet! Cu un subwoofer pasiv si o putere audio de 2×3W, impresioneaza cu sunetul excelent.

Difuzor bluetooth Albrecht MAX-twist - difuzor wireless

Design avangardist

Difuzor bluetooth Albrecht MAX-twist - design avangardist

 

 

Prin designul lui avangardist, difuzorul Albrecht MAX-twist este o opera de arta ce poate reda un sunet clar, potrivit nevoilor dumneavoastra. Cu toate ca designul lui este la superlativ pretul ramane unul accesibil!

Cu numai 25cm lungime, 6cm latime si 5,5cm inaltime te si intrebi cum de un asemenea dispozitiv poate scoate un sunet atat de clar si placut!

Acest difuzor are o forma foarte interesanta, insa el nu numai ca arata bine ci si ofera o paleta foarte larga de optiuni. Pe langa standardul Bluetooth care va ofera o flexibilitate de deplasare de pana la 10 metri, difuzorul va ofera si posibilitatea conectarii prin intermeduiul cablurilor prezente in cutie. Asadar va puteti conecta difuzorul la orice dispozitiv care suporta conexiuni miniUSB dar si conexiuni audio cu jack de 3.5mm.

Difuzor wireless

Difuzor bluetooth Albrecht MAX-twist - difuzor wireless

Handsfree Bluetooth

Difuzor bluetooth Albrecht MAX-twist - handsfree bluetooth

 

Microfonul incorporat transforma acest difuzor intr-un minunat dispozitiv handsfree astfel incat dvs. va puteti concentra mult mai bine la condus in timp ce purtati discutii interesante prin telefon impreuna cu prietenii dumneavoastra.

Butoanele prezente pe acest difuzor va permit sa controlati atat apelurile audio cat si muzica preferata.

Acumulatorul de 1200mAh prezent in acest difuzor Bluetooth ii confera acestuia o autonomie de pana la 8 ore. Dupa aceasta perioada acumulatorul difuzorului poate fi reincarcat prin portul miniUSB sau poate fi inlocuit. Aceasta inseamna ca va puteti bucura de un sunet de calitate timp de o zi intreaga, fie ca sunteti la picnic sau pe terasa din spatele casei.

Autonomie marita

Difuzor bluetooth Albrecht MAX-twist - autonomie marita

Compatibilitate dusa la extrem

Difuzorul Albrecht MAX-twist este foarte prietenos cu majoritatea tipurilor de dispozitive. Astfel incat il puteti conecta atat la iPhone, iPad, iPod cat si la celelalte dispozitive smartphone cu Android sau alte dispozitive asemanatoare ce au tehnologia de transfer Bluetooth.

Difuzor bluetooth Albrecht MAX-twist - campatibil iPhone, iPad, iPad, Android