(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

DVD Player Portabil 7.5 Inch PNI NS769 cu Tuner TV, Radio, Slot USB, Card SD si Jocuri

Vizualizare generală rapidă

PNI NS769 este un DVD player auto cu ecran de 7.5 inch avand functie de DVD player, TV tuner, Radio, USB si SD card. Vine cu alimentare la 12V c.c., sistemul este dotat si cu acumulator cu autonomie de pana la 2 ore de functionare.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Display generos

ecran

PNI NS769 este un DVD player  portabil cu ecran de 7.5 inch ce se deschide asemanator unui laptop. Ecranul se poate roti la 270 grade.

DVD Player portabil 7.5 Inch PNI NS769 poate fi clasificat drept o consola multimedia, deoarece are inglobate o multitudine de functii si aplicatii: TV analogic – Televizor portabil,  Radio FM,  DVD/DVD-ROM,  Jocuri.

Caracteristici

caracteristici

Conectica

conectica

Conectica DVD player-ului este formata din 2 porturi USB 2.0, un slot SD card, tuner TV, intrare/iesire Audio-Video pentru redare de pe / pe sursa externa. Daca doriti utilizarea unui card de memorie sau a unui stick USB mai mare de 4 GB, asigurati-va ca acesta este formatat de tip FAT32.
PNI NS769 suporta o multitudine de formate, dintre care amintim: JPEG, MPEG, MP3 si AVI.

Formate suportate

formate acceptate

Autonomie

autonomie

DVD player-ul poate fi folosit in 3 locatii posibile: acasa, in masina si in aer liber, ultima varianta fiind posibila datorita acumulatorului intern, care permite o autonomie de pana la 2 ore.
In cutie gasim produsul foarte bine protejat, manual de utilizare, certificatul de garantie/declaratia de conformitate si accesoriile: telecomanda, mini CD jocuri, alimentator auto si priza, antena TV, Joystick jocuri, cablu audio-video.

Gata de drum

continut