(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

DVR auto PNI HD Voyager A010IR cu monitor LCD

Vizualizare generală rapidă

Dispozitiv pentru inregistrarea imaginilor din trafic oriunde si oricand sunteti la volan. Necesita un card microSD pentru a salva inregistrarile

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Acum puteti vizualiza imaginile filmate de dvr-ul auto PNI HD A010IR pe ecranul color rabatabil / reglabil pe 2 directii, indiferent de pozitia camerei pe parbriz.

Ecran rabatabil

ecran rabatabil

Infrarosu

infrarosu

Veti fi placut surprins atunci cand veti reusi sa filmati cu PNI HD A010IR in zone intunecoase sau cu lumina slaba. Ledurile cu infrarosu si cele luminoase permit captarea imaginilor chiar si in conditii nefavorabile.  
Pentru o utilizare eficienta a spatiului ocupat de filmarile video, produsul este dotat cu o functie de filmare la detectie miscare, care porneste filmarea doar in momentele cand detecteaza miscare in fata obiectivului.

Detectie miscare

detectie miscare

Conectica

conectica

Pe parte de conexiuni beneficiati de un slot de card micro sd / transflash care permite introducerea unui card de capacitate mare, iar conexiunea mini usb va permite 3 functii foarte importante: alimentare, conectare PC ca mediu de stocare sau camera web.
Obiectivul camerei este reglabil, 180 de grade, functie ce va permite un reglaj corect si precis asupra campului vizual ce urmeaza a fi filmat.

Rotire 180°

rotire 180