(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

DVR cu 16 canale model PNI House L716 cu HDMI 960H P2P H.264

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Aceasta unitate de inregistrare video cu 16 canale pentru sistemele de supraveghere, poate inregistra la rezolutie 960H de pe toate cele 16 camere ce pot fi conectate. Interfata este prietenoasa si foarte usor de utilizat, si cu ajutorul functiei P2P puteti accesa si vizualiza DVR-ul de la distanta chiar daca aveti IP Dinamic.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Rezolutie de exceptie 960H

Avantajul principal al DVR-ului PNI House L716 este rezolutia de inregistrare si redare 960H ( 960px x 480 px). Astfel veti avea un unghi de vizualizare mai mare, si nu veti pierde detaliile din stanga si dreapta zonei supravegheate, imposibil de observat pana atunci cu aparatele mai vechi.

DVR cu 16 canale - Inregistrare 960H

Cu DVR-ul PNI House L716 aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini la rezolutie 960H de pe toate cele  16 camere video* analogice de supraveghere de interior sau de exterior ce pot fi conectate. Configurarea sistemului se poate realiza cu usurinta atat din telecomanda cat si cu ajutorul mouse-ul regasite in pachet.

 

dvr-pni-16-canale

 

Control de la distanta, P2P

dvr-control-distanta

Imaginile preluate de camerele de supraveghere pot fi vizualizate in timp real de pe orice dispozitiv (laptop, PC, telefon) prin Internet. Acum puteti accesa extrem de usor sistemul de supraveghere datorita functiei P2P cu care este dotat.

Inregistrare multipla

DVR-ul PNI House L716 va ofera posibilitatea de a alege tipul de inregistrare: Inregistrare manuala, Inregistrare programata, Inregistrare video la detectie miscare si la alarma externa. Deasemeni are functii de inregistrare pe zone diferite, si in bucla.

camera-inregistrare-miscare

Suporta Hard Disk 2 x 3TB

dvr-16-canale-3terabyte

PNI House L716 suporta 2 x HDD interne SATA (maxim 3TB fiecare). Pentru salvarea inregistrarilor se foloseste standardul de compresie video digitala H.264.

Control PTZ

Dispozitivul permite controlul camerelor de supraveghere de tip PTZ. Cu ajutorul acestei functii puteti comanda camera de la distanta pentru a efectua zoom sau schimba campul de vizualizare al acesteia pe verticala sau orizontala.

PTZ-pni-L716

Conectica DVR PNI House L716

conectica-pni-L716

Compatibilitate HDD*

Odata cu evolutia sistemelor de supraveghere producatorii de HDD-uri (unitati de stocare) au creat solutii dedicate pentru acestea.  Astfel, pentru o functionare la performante maxime si fara probleme a sistemelor de supraveghere PNI, recomandam utilizarea doar cu HDD-urile dedicate CCTV. Amintim aici WD Purple, WD RE, WD SE, modele cu fiabilitate, rezistenta si calitate garantate 24/7.

 

* La acest produs HDD-ul este optional ( nu este inclus in pachet).

* Camerele video sunt optionale ( nu sunt incluse in pachet)

wd-purple-low-

Prezentare video