(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

DVR kit supraveghere video PNI House PTZ800 cu HDD 1Tb inclus - DVR si 4 camere de exterior

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

DVR kit supraveghere video PNI House PTZ800 cu HDD 1Tb inclus - DVR si 4 camere de exterior

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

4 camere de exterior

DVR kit supraveghere video PNI House PTZ800

Kitul PNI House PTZ800 vine pregatit pentru supravegherea zonelor de exterior dar si de interior. Cele 4 camere din pachet sunt special concepute pentru montajul la exteriorul cladirilor.

Aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini video de calitate foarte buna de pe maxim 4 camere video de supraveghere.

DVR cu 4 canale

DVR kit supraveghere video PNI House PTZ800

Inregistrare pe timp de noapte

DVR kit supraveghere video PNI House PTZ800

Cele 4 camere de inalta rezolutie sunt prevazute cu cate 36 leduri IR fiecare, dotare care va ofera o filmare de calitate pe timp de noapte.

Acum puteti accesa si urmari in timp real imaginile inregistrate de PNI House PTZ800. Adaugam si accesul complet la sistem care va permite :Setari, Vizualizare inregistrari, Descarcare Inregistrari, etc. Deasemenea, pentru o mai simpla configurare DVR-ul din kit poate fi accesat de pe internet fara a fi necesare configurari speciale in routerul dvs., prin conexiune P2P.

Control prin internet

DVR kit supraveghere video PNI House PTZ800

Compatibilitate software multipla

DVR kit supraveghere video PNI House PTZ800

Produsul vine cu suport, software si pentru cele mai cunoscute Sisteme de Operare: Windows, Android, IOS, care va permite o utilizare usoara indiferent de dispozitivul folosit pentru vizualizarea imaginilor.

Sistemul va ofera posibilitatea de a alege tipul de inregistrare si Calitatea dorita:

• Inregistrare la Detectie Miscare;

• Inregistrare Programata pe ore;

• Inregistrare in bucla;

• Calitate: D1 / HD1 / CIF;

Inregistrare multipla

DVR kit supraveghere video PNI House PTZ800

Format inregistrare video H.264

6.PTZ800 H264-Recording

optionale (achizitionate separat) de tip microfon, si activarea inregistrarii audio din meniu.

Sistemul DVR permite optional inlocuirea, conectarea si controlul unei camere cu una de supraveghere PTZ (Pan Tilt Zoom), care poate fi controlata si miscata din software : Vertical, Orizontal si Zoom.

PTZ control

8.PTZ800 PTZ-Control

Multi control

9.PTZ800 Multi-Control

Operarea si Configurarea Sistemului se face cu ajutorul Telecomenzii si Mouse-ului inclus, care ofera confort si usurinta in utilizare, asemanator unul PC.

Sistemul DVR permite conectarea si descarcarea pe un suport extern de memorie ( Stick USB, Hdd Extern) a inregistrarilor video dorite. Puteti selecta si ordona inregistrarile dorite, dupa data, ora si/sau perioada.

USB backup

DVR kit supraveghere video PNI House PTZ800

Iesire video multipla

11.PTZ800 Composite-VGA-Out

Aveti posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de monitoare sau televizoare, DVR-ul fiind dotat cu 3 iesiri : o iesire VGA, o iesire Composit BNC si o iesire HDMI.

Produsul vine gata de montaj, avand in pachet toate accesoriile necesare acestuia: cabluri cu mufe plug&play, suporti reglabili pentru camere si suruburi de prindere.

Pachet complet

12.Pachet-complet 2

Compatibilitate HDD

WD purple low

Odata cu evolutia sistemelor de supraveghere producatorii de HDD-uri (unitati de stocare) au creat solutii dedicate pentru acestea.  Astfel, pentru o functionare la performante maxime si fara probleme a sistemelor de supraveghere PNI, recomandam utilizarea doar cu HDD-urile dedicate CCTV. Amintim aici WD Purple, WD RE, WD SE, modele cu fiabilitate, rezistenta si calitate garantate 24/7.