(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

DVR kit supraveghere video PNI House PTZ960H - DVR si 4 camere exterior 800 linii

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

DVR kit supraveghere video

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Rezolutie de exceptie 960H

Avantajul principal al kitului supraveghere video PNI House PTZ960H este rezolutia de inregistrare si redare Full 960H ( 960px x 480 px PAL / 960px x 576px NTSC). Astfel veti avea un unghi de vizualizare mai mare, si nu veti pierde detaliile din stanga si dreapta zonei supravegheate, imposibil de observat pana atunci cu aparatele mai vechi.

0.PTZ960H 4-960H

DVR cu 4 camere si canale

1.PTZ960H 4-Canale

Aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini video de calitate foarte buna de pe cele 4 camere video de supraveghere incluse in colet.

Inregistrare pe timp de noapte

Cele 4 camere de inalta rezolutie sunt prevazute cu cate 36 leduri IR fiecare, dotare care va ofera o filmare de calitate pe timp de noapte.

2.PTZ960H IR-36-LED

Control facil prin internet prin P2P si DDNS

3.PTZ960H Internet-Acces

Acum puteti accesa si urmari in extrem de rapid si usor cu ajutorul functiilor P2P si DDNS, in timp real imaginile inregistrate de PNI House PTZ960H . Adaugam si accesul complet la sistem care va permite :Setari, Vizualizare inregistrari, Descarcare Inregistrari, etc. Deasemenea, pentru o mai simpla configurare DVR-ul din kit poate fi accesat de pe internet fara a fi necesare configurari speciale in routerul dvs., prin conexiunea P2P fara a fi necesara existenta unui IP fix.

Compatibilitate software multipla

Produsul vine cu suport, software si pentru cele mai cunoscute Sisteme de Operare: Windows, Android, IOS, care va permite o utilizare usoara indiferent de dispozitivul folosit pentru vizualizarea imaginilor.

4.PTZ960H Multi-OS-Suport

Inregistrare multipla

5.PTZ960H Motion-Detect-Recording

Sistemul va ofera posibilitatea de a alege tipul de inregistrare si calitatea dorita:

• Inregistrare la Detectie Miscare;

• Inregistrare Programata pe ore;

• Inregistrare in bucla;

• Calitate: 960 H / D1 / CIF;

Format inregistrare video H.264

Aveti posibilitatea de a inregistra si sunet alaturi de filmarile video prin conectarea accesoriilor optionale (achizitionate separat) de tip microfon, si activarea inregistrarii audio din meniu.

6.PTZ960H H264-Recording

PTZ control

8.PTZ960H PTZ-Control

Sistemul DVR permite optional inlocuirea, conectarea si controlul unei camere cu una de supraveghere PTZ (Pan Tilt Zoom), care poate fi controlata si miscata din software : Vertical, Orizontal si Zoom.

Multi control

Operarea si Configurarea Sistemului se face cu ajutorul telecomenzii si mouse-ului inclus, care ofera confort si usurinta in utilizare, asemanator unul PC.

9.PTZ960H Multi-Control

USB backup

10.PTZ960H USB-Backup

Sistemul DVR permite conectarea si descarcarea pe un suport extern de memorie ( Stick USB, Hdd Extern) a inregistrarilor video dorite. Puteti selecta si ordona inregistrarile dorite, dupa data, ora si/sau perioada.

Iesire video multipla

Aveti posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de monitoare sau televizoare, DVR-ul fiind dotat cu 3 iesiri : o iesire VGA, o iesire composit BNC si o iesire HDMI.

11.PTZ960H Composite-VGA-Out

Pachet complet

3.PTZ960H Internet-Acces

Produsul vine gata de montaj, avand in pachet toate accesoriile necesare acestuia: cabluri cu mufe plug & play, suporti reglabili pentru camere si suruburi de prindere.

Compatibilitate HDD

Odata cu evolutia sistemelor de supraveghere producatorii de HDD-uri (unitati de stocare) au creat solutii dedicate pentru acestea. Astfel, pentru o functionare la performante maxime si fara probleme a sistemelor de supraveghere PNI, recomandam utilizarea doar cu HDD-urile dedicate CCTV. Amintim aici WD Purple, WD RE, WD SE, modele cu fiabilitate, rezistenta si calitate garantate 24/7.

 

wd-purple-low