(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Electrovalva de gaz model PNI V-02

Vizualizare generală rapidă

Modelul PNI-V-02, este o electrovalva pentru gaz, ce ofera o solutie de siguranta pentru oprirea gazului in caz de urgenta prin inchiderea ventilului. Aceasta poate fi conectata la un senzor de gaz pentru detectia scurgerilor de gaz, la un circuit de alarma pentru incendiu sau alte tipuri de variante constructive de senzori de gaz (cum ar fi cele wireless) pentru sistarea furnizarii gazului (manual sau automat), in caz de urgenta. Electrovalva prezinta un sistem de inchidere automat, atunci cand sunt detectate tensiuni de intrare de 9-12 V. Dupa inchidere, deschiderea acesteia se face manual prin ridicarea vertical in sua a butonului rosu. Aceasta functie va asigura siguranta atunci cand exista un defect al instalatiei de gaz.

Disponibilitate: În stoc

49,99 Lei

Racord vana gaz 3/4"

Valva electromagnetica PNI V-02 poate fi utilizata ca intrerupator de iesire pentru senzorul de gaz. Atunci cand scurgerile de gaz in camera monitorizata ating punctul de alarma, senzorul de gaz va suna iar valva va intrerupe alimentarea cu gaz.

Electrovalva de gaz model PNI V-02

Dimensiuni

dimensiuni

Electrovalva de gaz PNI V-02 are dimensiuni reduse si este usor de manevrat. Dispozitivul trebuie montat pe vana de gaz in locuri accesibile si aerisite.

Rezistenta, sensibilitate si performante inalte

Valva electromagnetica PNI V-02 are o buna rezistenta la umezeala si performante inalte. Corpul din aliaj de aluminiu, precum si materialele de etansare impotriva umezelii (cauciuc NBR) asigura rezistenta si durabilitate electrovalvei.

Electrovalva GAZ PNI DCF-90 3/4

Resetare manuala

Electrovalva de gaz cu deschidere manuala

Dupa remedierea defectiunii care a cauzat activarea electrovalvei, aceasta poate fi resetata manual prin ridicarea butonului rosu dupa indepartarea capacelului de protectie.