(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Frigider, congelator auto cu compresor PNI Summer C45 alimentare 12V/24V by EZetil cod 778000

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Descriere Frigider auto cu compresor PNI Summer C25
Frigiderul este dotat cu compresor de inalta performanta si poate fi utilizat in autoturisme, rulote, bărci, vehicule comerciale etc. Are un intervalul de temperatură de la 10 ° C la -18 ° C, cu trepte de reglaj de 1°C. Frigiderul este iluminat interior cu ajutorul unor LED-uri.Acest frigider este igienic și ușor de curățat, neavand îmbinări. Panoul de control este cu afisor digital al temperaturii. Frigiderul este izolat cu spuma PU. Are funcția și modul de răcire rapidă ceea ce duce la economisire de energiei. Are functia de protecție a acumulatorului. Alimentare la 12/24V si optional la 230V. Cu ajutorul butonului ECO/BOOST puteti selecta modul in care doriti ca frigiderul dumneavoastra sa functioneze.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Frigider Auto

Frigider congelator PNI Summer C35

 

Frigiderul, congelator auto cu compresor PNI Summer C45, alimentare 12V/24V si optional 230V, este cea mai buna alegere pentru calatoriile dumneavoastra. Puteti merge oriunde:la mare, la munte,la gratar, in delta, la vanatoare unde acest frigider va fi foarte util pentru pastrarea alimentelor sensibile, a bauturilor, a laptelui pentru bebelus, cat si a pestilor pescuiti sau a vanatului.

 

Acest frigider are un foarte mare avantaj in comparatie cu cele de pe piata: Temperatura reglata ramane constanta, si puteti alege orice temperatura intre+10*C si -18*C. EX: daca ati ales -7*C aceasta ramane constanta pe tot parcursul functionarii,si de aceea frigiderul poate fi folosit cu succes la pastrarea alimentelor sensibile la temperatura si chiar si la transportul probelor biologice.

 

Temperatura constanta

Frigider auto cu compresor PNI summer C35 C35 Temp scazuta

Compresor dedicat

Frigider, congelator auto cu compresor PNI summer

Aparatul PNI Summer C45 are cateva avantaje care il diferentiaza de frigiderele obisnuite: este dotat cu un compresor special si cu o instalatie de frig ce permite functionarea acestuia si in timpul transportului, ce sunt rezistente la socuri, si permit functionarea chiar si in planuri inclinate de pana la 30 grade ( Barca, Drumuri de munte, etc).

 

Daca il lasati conectat la bricheta masinii, barcii, etc si dupa ce ati oprit motorul, frigiderul are o autonomie in acest mod de pana la 8 ore. Deasemeni frigiderul este dotat cu un sistem de masurare a alimentarii, si se decupleaza/opreste automat cand tensiunea de alimentare ajunge la un nivel minim.

Autonomie max 8 ore

Frigider auto cu compresor PNI summer C35

Alimentare multipla

Frigider, congelator auto cu compresor PNI summer

 

Un al avantaj de care beneficiati la utilizarea acestui produs este posibilitatea de alimentare multipla: Astfel PNI Summer C45 se poate alimenta la 12V sau la 24V cu adaptorul inclus in colet si la 220V cu ajutorul unui alimentator ce poate fi achizitionat separat. Il puteti conecta la bricheta masinii, camionului, autocarului, la bricheta barcii cu motor, la priza rulotei si la priza din casa.