(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Hard Disk intern Western Digital WD10PURX HDD 1TB Purple CCTV

Vizualizare generală rapidă

Hard Disk Western Digital Purple WD10PURX, 1TB este dedicat si recomandat sistemelor de supraveghere din gamele hobby si semi-profesional. Spre deosebire de celelalte medii de stocare dedicate PC-urilor, laptop-urilor aceasta gama purple este conceputa si garantata sa functioneze 24/7 adica 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana fara oprire pe toata perioada de viata.

Disponibilitate: Indisponibil temporar

* dupa plasarea comenzii veti fi contactati telefonic pentru a vi se comunica termenul de livrare

299,99 Lei

Prezentare video

WD purple

Alegerea perfecta pentru sistemele de supraveghere video

HDD-ul WD Purple este special construit pentru functionare 24/7 suportand inregistrarea continua necesara in sistemele de supraveghere video.

Optimizat pentru a suporta pana la 32 camere de supraveghere HD

HDD-urile WD Purple sunt optimizate pentru a suporta pana la 32 camere de supraveghere cu rezolutie HD, oferindu-va flexibilitatea de a upgrada si a extinde sistemul de supraveghere pe viitor.

WD purple

WD purple

HDD pentru PC sau HDD pentru sisteme de supraveghere

Cum nu ati utiliza o bicicleta pentru a transporta marfa, deoarece nu este potrivita, la fel nu ar trebuie sa utilizati un HDD de PC pentru sistemele de supraveghere video deoarece nu a fost construit pentru astfel de aplicatii.  HDD-urile de PC sunt construite sa functioneze perioade scurte de timp si nu pot suporta fluctuatii mari de temperatura sau vibratiile cauzate de echipamentele de inregistrare din cadrul sistemelor de supraveghere video.

Inregistrarea imaginilor va ofera liniste sufleteasca

Chiar daca protejati proprietati personale, persoanele iubite, sau monitorizati firma pe care ati cladit-o cu truda, va puteti baza pe inregistrarile salvate pe un HDD creat de unul din cei mai cunoscuti producatori de medii de stocare din lume. WD Purple este construit sa reziste la temperaturi ridicate s functionare non-stop, lucruri esentiale in sistemele de supraveghere video.

WD purple