(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

ONLINESHOP Piatra Neamt este dealer oficial de statii radio, antene CB, sisteme efractie, sisteme securitate, electronice auto, accesorii auto.

Aici gasesti oferta completa de statii radio CB si PMR, statii radio maritime, kit-uri statii radio, antene si accesorii statii radio.

Oferim solutii pentru securitatea casei si a bunurilor dumneavoastra prin sisteme de efractie montate in legatura cu sisteme de supraveghere video CCTV. Vindem sisteme de alarma wireless, sisteme de alarma si inregistrare video pentru casa, apartament sau propria afacere (magazin, birou, depozit.

Pentru siguranta in masina oferim DVR auto PNI, alarme auto si camere marsarier.

Pentru divertismentul tau si al familiei tale in timpul calatoriilor lungi va oferim o gama completa de radio MP3, monitoate auto si tetiere cu monitor.

Si, nu in ultimul rand, va acordam cu placere sprijin de specialitate la alegerea, punerea in functiune si utilizarea tuturor produselor noastre.

Inginerii laboratorului nostru de service asigura repararea si intretinerea tuturor echipamentelor vandute de noi, aflate in garantie sau post-garantie, precum si calibrarea, montajul si verificarea antenelor si statiilor radio CB PNI si Midland.

Promotii B2b
catalog onlineshop 2014
Supraveghere Video LIVE PNI Reduceri