Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Sonerie fara fir PNI SafeHome PT711S

Sonerie fara fir PNI SafeHome PT711S pentru interfon video inteligent PNI SafeHome PT710B, 55 melodii

Ulei esential de Brad

Ulei esential de Brad (Abies sibirica) 100% pur fara adaos, 10 ml

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW WiFi HD, P2P, monitor interior, aplicatie dedicata Tuya Smart, integrare in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya

899,99 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-PT720MW

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW

Compatibil cu aplicatia Tuya Smart

Video interfonul PNI SafeHome PT720MW poate fi integrat in scenarii si automatizari smart cu alte produse compatibile Tuya. Adaugati interfonul in aplicatie si veti primi notificare pe telefonul mobil de fiecare data cand un vizitator va suna la interfon. Permiteti accesul in interior direct din aplicatie, apasand butonul de deblocare sau vorbiti cu vizitatorul de la distanta.

Inregistrare pe card micro SD. Functie detectie miscare.

Din momentul preluarii unui apel provenit de la unitatea de exterior, sistemul va porni automat inregistrarea video sau preluarea de imagini (in functie de setari: video sau snapshot), care vor fi salvate pe cardul micro SD introdus in unitatea de interior. Inregistrarea poate fi pornita si manual din aplicatie apsand tasta Record. In aceasta situatie, inregistrarile vor fi salvate in memoria telefonului. Activand functia Detectie miscare, sistemul va porni automat inregistrarea sau va face capturi, in functie de setarile facute.

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW

 Conectare camere CCTV si multiple monitoare

Sistemul suporta conectarea a doua camere CCTV si a maxim doua unitati de exterior care, la randul lor, pot fi conectate la cate o yala electromagnetica de tip Normal Open si a 5 monitoare suplimentare (slave). Astfel, aveti control complet asupra locuintei dvs. cu posibilitatea permiterii accesului din diferite locatii din casa. Chiar si in lipsa unui vizitator, puteti vizualiza imaginile preluate de una dintre cele 4 camere doar schimband sursa video prin apasarea butonului Monitor de pe unitatea master.

 

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW

 

Interfon video inteligent PNI SafeHome PT720MW

Transfer apel si apel intern

Pentru a putea transfera un apel provenit de la un vizitator sunt necesare cel putin doua unitati de interior (unitatea master si una slave) si o unitate de exterior conectate intre ele. Cand vizitatorul apasa butonul de apel, imediat pe monitor apare imaginea preluata de camera video. Apasati lung butonul Transfer call pentru a transfera apelul care alt monitor aflat in alta camera. De asemenea, puteti vorbi si va puteti vedea cu o persoana aflata in alta camera din casa, prin functia Apel intern.

 

Scrieti propria recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account