Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
H10a

Sistem solar fotovoltaic PNI GreenHouse H10 10W

WB40a

Kit WiFi PNI WB40 pentru monitorizare la distanta invertor solar ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB4000

Invertor solar ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB4000 4KW MPPT 48 stocare/injectare in retea

Invertorul solar PNI GreenHouse SB4000 cu conectare la retea, este inima unui sistem solar inteligent de ultima generatie destinat economisirii energiei electrice. Alaturi de panourile si acumulatorii corect dimensionati, ofera o sursa de energie inepuizabila pentru orice locuita, ce are un consum maxim instant de 4 KW. Astfel puteti obtine un sistem redundant, ce este capabil sa ofere o sursa continua de curent fara intreruperi, protejand electronicele de socuri, si sa economiseasca atata timp cat exista soare si energie solara stocata in acumulatori. Incarcatorul solar MPPT asigura o eficienta maxima in transformarea energiei solare in energie electrica. Sistemul poate fi completat cu panouri solare si acumulatori suplimentari pentru autonomie extinsa, si putere de incarcare mai mare.
7.499,99 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-SB4000FGO

SB4000 Functions

Economisiti factura de energie electrica

Invertorul solar ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB4000 este un invertor solar flexibil si inteligent, cu o  tensiune MPPT extrem de flexibila. Acest invertor solar hibrid poate alimenta toate tipurile de aparate la domiciliu sau la birou, de asemenea, poate fi utilizat in statiile electrice.

Este un invertor hibrid de stocare respectiv autoconsum a energiei, dar poate si injecta energie electrica in retea, prin transformarea energiei solare gratuite pentru a va ajuta sa economisiti la factura de energie electrica. In plus, acest invertor dispune de mai multe moduri de lucru si de control al exportului de energie, ceea ce face mai usor ca invertorul sa limiteze puterea de injectare atunci cand este in modul de retea.

SB4000 WiFi

Comunicatii wifi si monitorizare de la distanta

Cu ajutorul Kitului WiFi PNI WB40 pentru monitorizare la distanta ( se achizitioneaza separat) puteti descarca aplicatia pe telefonul dvs. mobil sau pe PC si puteti monitoriza intregul sistem de la distanta. AStfel veti sti cat de multa energie electrica genereaza sistemul si cata energie se distribuie pentru utilizare.

SB4000 options

Puterea sinusoidala pura

Iesirea electrica a formei de unda a invertorului solar ON/OFF Grid PNI GreenHouse SB4000 este de tip sinus pur ce are aceleasi calitati ca si tensiunea de la retea. Acest tip de forma de unda este potrivit pentru majoritatea dispozitivelor si aparatelor electrice. Acest invertor cu unda de iesire sinusoidala pura este net superior invertoaror cu iesire sinusoidala modificata deoarece este o forma mult mai curata si pura de putere. Unda sinusoidala pura reduce de asemeni in mod eficient zgomotul produs  de anumite electronice in timpul utilizarii normale.

SB4000 Control

Va ajuta sa controlati fiecare detaliu

Pe ecranul invertorului se afiseaza informatii utile despre functionarea sistemului: parametri retea, parametri acumulatori, parametri incarcare solara, erori functionale, parametri consumatori. Setarile avansate va permit sa personalizati sistemul exact asa cum aveti nevoie, si pentru o eficienta maxima.
 

SB4000 Control

Upgrade si conectare in paralel

Invertorul solar ON/OFF Grid SB4000 permite cresterea puterii generate chiar si de 3 ori prin conectarea in paralel cu inca unul sau 2 invertoare identice. Conectarea in paralel se face cu ajutorul unei placi dedicate pentru montaj in paralel ce face posibila sincronizarea si insumarea puterilor invertoarelor conectate. Placa de conectare se achizitioneaza separat si faciliteaza insumarea mai multor invertoare pentru a obtine puteri de 8 sau chiar 12 KW .
 

SB4000 Litiu-Ion

Compatibil si pregatit pentru acumulatori cu Litiu ( Li-Ion)

Evolutia tehnologiei aduce in prim-plan noutati si pe partea de acumulatori. Stim foarte bine ca viitorul la nivel de acumulatori este Litiu-Ion, deoarece ofera autonomie mai mare, comportament superior la temperaturi reduse si un numar mult mai mare de cicluri de incarcare/descarcare. Astfel apare si necesitatea compatibilitatii cu acest tip de acumulatori la majoritatea invertoarelor solare. Invertorul PNI GreenHouse SB4000 este echipat cu un program special de incarcare/descarcare acumulatori cu Litiu, deci puteti opta pentur aceasta varianta fara nici o problema. .
 

 

Scrieti propria recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Caracteristici
Putere continua 4000W
Forma de unda tensiune iesire Sinusoidala Pura
Tensiune alimentare baterii 48Vdc
Frecventa semnal de iesire 50Hz/60Hz
Eficienta invertor 93%
Timp tipic de transfer 10ms(UPS,VDE);20ms(APL)
Tensiune intrare AC 230Vac
Frecventa semnal de intrare 50Hz/60Hz
Forma de unda tensiune de intrare sinusoidala ( retea sau generator)
Curent maxim de incarcare solara 60A
Tensiune DC solara 64 - 130 Vdc
Putere solara maxima 3000 W
Eficienta incarcare solara 98.0 % max.
Montare pe perete
Tip invertor integrat frecventa inalta
Tip incarcator solar MPPT
Conectare la retea ( back-up) Da
Waterproof IP20
Temperatura utilizare 0°C -> +55°C
Dimensiuni/Greutate 370 x 462 x 183 mm / 35 Kg
Pachetul contine
Invertor Solar Da
Accesorii Cablu USB Cablu RJ45
Manual de utilizare DaPNI-SB4000FGO
Limba Tip Denumire Link download
EU Declarație de conformitate DoC-PNI-SB4000-MPPT-EN-BG-DE-ES-FR-HU-IT-PL-RO Link
EU Manual de utilizare User Manual Solar Inverter PNI GreenHouse SB4000 Link