Cookie Consent by PrivacyPolicies.com
Invertor solar PNI GreenHouse SC3000B

Invertor solar PNI GreenHouse SC3000B 3KW 24V 80A MPPT Off Grid Hibrid LF

Contor electronic bidirectional PNI CONT230

Contor electronic bidirectional PNI CONT230 pentru monitorizare energie invertoare solare PNI

Invertor solar PNI GreenHouse SC1100B 1440W 24V PWM Off Grid Sinus modificat

799,99 RON
Disponibilitate: în stoc
SKU
PNI-SC1100B

 

 off grid

Invertor solar off grid

Invertoarele off grid realizeaza conversia tensiunii de 12V, 24V sau 48V, provenita de la acumulatori, in tensiune de 220V. Invertoarele solare Off-Grid sunt utilizate in sistemele fotovoltaice independente de utilizare a energiei regenerabile, adica a celor care nu sunt conectate la reteaua nationala de electricitate si care sunt folosite, de regula, in zonele izolate.

Unda sinusoidala modificata

Unda sinusoidala modificata (Modified Sine Wave) simuleaza o unda sinusoidala în aspectele cele mai importante si poate alimenta multe tipuri de aparate, fara perturbatii radio,cum ar fi:încarcatoare de laptop, incarcare telefoane mobile, aparate foto, motoare de putere mica si turatie fixa, imprimante , frigidere auto/portabile , televizoare, aparate video etc. Nu functioneaza cu:  electrice/electronice  cu motor, cuptoare cu microunde, frigidere , masini de spalat, si consumatori inductivi ce pot fi alimentati doar cu un curent cu unda sinus pur.

 wave

solar charger

Controler de incarcare solara incorporat

Un controler de incarcare solara (sau regulator, asa cum este uneori cunoscut) este o parte esentiala a fiecarui kit de incarcare solara. Rolul principal al unui controler este de a proteja si automatiza incarcarea bateriei. Face acest lucru in mai multe moduri:
1.Reducerea tensiuni panoului solar.
2.Monitorizarea tensiuni baterii.
3.Oprirea curentului invers pe timpul noptii.

 

Scrieti propria recenzie
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account