(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Kit centrala efractie cu fir PNI 208

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

PNI 208 este o centrala de alarma cablata cu 8 zone care nu poate fi extinsa. Kit-ul contine centrala, cutie metalica, tastatura LCD si traf de 16 V c.a., 1.5 A

Disponibilitate: În stoc

299,99 Lei

Prezentare video

Pachet complet

Kit-ul contine cutia metalica cu incuietoare si 2 chei, transformator curent alternativ 220V - 16V(1.5A), Keypad LCD pentru comanda, placa de baza unde se conecteaza toate componentele.

setari simple

802.11n

Tastatura LCD

Cu ajutorul tastaturii puteti Arma sau Dezarma sistemul, raporta urgente, opri sirena, programa sistemul, afisa defectiunile din sistem, izolarea/activarea unei zone, si alte operatiuni.

8 zone

Kitul contine placa de baza cu posibilitate de conectare pentru 8 zone cablate. Aceasta face posibila o securizare performanta a locuintei, firmei sau a altor obiective de interes pentru dumneavoastra.

Yala electromagnetica

False alarm immunity

Armare perimetrala inteligenta

Asemeni unui sistem profesional, si acest sistem va permite o armare inteligenta perimetrala a alarmei. Astfel alarma va permite miscarea in interiorul perimetrului selectat, detectand si anuntand doar tentativele de iesire, sau patrundere in interiorul spatiului protejat.

Multiple tipuri de zone

Fiecare zona poate fi programata ca zona cu declansare intarziata (intrare/iesire), zona cu declansare instantanee, zona de panica, zona de incendiu, zona de sabotaj, zona controlata de la distanta etc.

Yala electromagnetica