(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Kit Statie radio CB Albrecht 4200 RO ASQ + Antena PNI ML70

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Kit Statie radio CB Albrecht 4200 RO ASQ + Antena PNI ML70

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.roSquelch automat


Statia AE 4200R ASQ ofera in pozitia minima a squelch-ului, un fel de squelch automat, care se preteaza in majoritate situatiilor de receptie. Pe modul FM într-un anumit canal liber zgomotul poate fi supărător. Cu funcţia Squelch puteţi reduce acest zgomot, dar în acelaşi timp si semnalele care sunt prea slabe pentru a fi receptionate corespunzator.


Statie radio CB Albrecht AE 4200R cu ASQMicrofon 4 pini


Statie radio CB Albrecht AE 4200R cu ASQ


Staţia radio AE 4200 R are un microfon standard cu 4 pini pe panoul frontal. Legătura firelor corespunde standardelor internaţionale folosite de multe fabrici de foarte mulţi ani.Multi canale


Staţia radio Albrecht AE 4200 R corespunde ultimelor standarde CB europene. Ca şi opţiune unică, staţia are 2 comutatoare, unul pentru schimbarea tipului de modulaţie (AM sau FM) şi unul pentru schimbarea puterii ceea ce va permite selectarea modului de operare respectând standardele ţării în care se doreşte utilizarea staţiei radio.


Statie radio CB Albrecht AE 4200R cu ASQEcran iluminat


Statie radio CB Albrecht AE 4200R cu ASQ


Statia radio Albrecht AE 4200R ASQ are un display iluminat pentru afisare numar canal selectabil prin doiua butoane UP / DOWN.Performante


Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, Putere maxima aplicata 200 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.


performanteDistanta de comunicare


Distanta de comunicare


Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 9 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.Lungime

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.

Lungime antenaPachet complet


Pachet complet


Aceasta antena este gata de montaj avand in pachet: antena, baza magnetica, imbus pentru calibrare. Tot ce trebuie sa faceti este sa o montati baza magnetica, sa o conectati la o statie radio CB si sa ii faceti o calibrare pentru a o utiliza la performante maxime.

Prezentare video