(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Kit Statie radio CB TTi TCB-1000 + Antena TTi CB X14S

Vizualizare generală rapidă

Kit Statie radio CB TTi TCB-1000 + Antena TTi CB X14S

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Putere legala 4 W

Statia radio CB TTi TCB-1000N respecta legislatia in vigoare din Romania conform normelor europene, avand puterea legala maxim admisa de 4 W @13.2V c.c..

statie radio cu  putere legala 4 w

 

statie radio cu squelch automat

Squelch automat

TTi TCB-1000N ofera avantajul unui potentiometru Squelch ajustabil, sub un microvolt, care poate functiona atat in modul manual, cat si automat pentru controlul optimal al receptiei. Modul automat este recomandat pentru banda FM. Daca folositi banda AM, este recomandata folosirea modului de squech manual.

Buton AM / FM si scanare

TTi TCB-1000N va permite comunicarea in ambele tipuri de benzi: AM si FM.

statie radio AM FM

microfon 4 pini

Microfon 4 pini

Comunicarea radio se face in sistem simplex cu ajutorul microfonului si al difuzorului: unul vorbeste, iar ceilalti asculta. Microfonul este de dimensiuni normale, usor de manevrat si este de tip electret cu mufa cu 4 pini.

Butoane si functii

functii statie radio

40 canale

Statia respecta normele europene in vigoare si permite comunicare pe cele 40 de canale din banda de 27 Mhz utilizate pentru infotrafic. De asemenea, statia TCB-1000N are un buton pentru selectarea canalului de urgenta CH9(EMG).

statie radio cu canal urgente

statie radio dimensiuni compacte

Design compact

Aceasta statie este proiectata pentru confortul utilizatorilor, s-au folosit tehnologii bazate pe ergonomie, pentru o pozitionare optima a potentiometrelor si butoanelor statiei in locul cel mai potrivit. Robusta si cu un design placut, poate fi asezata in orice locatie: cotiera, bord, intre scaune, fara a incomoda sau deranja.

Performante antena

Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, Putere maxima aplicata 200 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.

  performante

 

  Distanta de comunicare

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 9 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

Lungime antena

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.

  Lungime antena

Prezentare video