(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Kit Statie radio CB TTi TCB-880H + Antena CB PNI ML145 magnet inclus

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Kit statie radio si antena CB

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Ecran iluminat multifunctional

Statia CB TTi TCB-880H este dotata cu un ecran LCD iluminat, care afiseaza principalele informatii legate de functionarea dispozitivului, cum ar fi: numarul canalului selectat, puterea semnalului, modul de operare (AM/FM), frecventa selectata, emisie/receptie etc.

Statie radio CB TTi TCB-880H cu squelch automat

Microfon 6 pini

microfon cu 6 pini

Statia radio TTi TCB-880H are o mufa pentru un microfon standard cu 6 pini pe panoul frontal. Microfonul inclus in pachet are butoane pentru selectare canale, buton PTT si buton blocare, care permite blocarea butoanelor SUS/JOS.

40 canale

Acest model de statie radio CB ste destinat sa fie utilizat in Romania si functioneaza pe norma EC Europa 40 CH FM 4 watt. Ca si optiune, statia are o tasta pentru schimbarea tipului de modulatie (AM sau FM) ceea ce va permite selectarea modului de operare.

statie radio 40 canale

Functii multiple

Statie radio CB TTi TCB-880H cu squelch automat

Statia radio TTi TCB-880H ofera functii multiple pentru o utilizare complexa: functia SCAN pentru scanarea canalelor, functia Dual Watch, ce permite monitorizarea a doua canale diferite, functia LCR, Last Chanel Recall, pentru reapelarea ultimului canal, functia Squelch pentru reglarea sensibilitatii aparatului si functia Blocare taste.

Jack S-Metru

Statia TTi TCB-880H are pe panoul din spate o mufa pentru conectarea unui S-Metru extern, a unui difuzor extern si o mufa PA.

Statie radio CB TTi TCB-880H cu squelch automat

Performante antena

Performante

Performanta produsului este strans legata de caracteristicile tehnice pe care le are antena in conditii ideale de montaj si utilizare: SWR <= 1.1, Putere maxima aplicata 400 W, impedanta 50 Ohmi, Otel inoxidabil etc.

Distanta de comunicare

Distanta de comunicare reprezinta un alt factor decisiv in achizitia si utilizarea unei antene CB. Astfel distanta maxima de comunicare de 15 km sau chiar mai mult se atinge in conditii ideale de lucru: Antena calibrata, camp deschis fara obstacole, statia cu putere maxim legal admisa de 4W si cu o receptie standard. Orice obstacol cum ar fi: dealuri, munti, cladiri, pereti pot duce la micsorarea acestei distante.

Distanta de comunicare

Lungime antena

Lungime antena

Lungimea antenei este un alt factor foarte important ce poate influenta distanta de comunicare in trafic. Astfel cu cat antena este mai lunga, cu atat este mai mare distanta de comunicare / raza de actiune.

Baza magnetica

Baza magnetica din acest pachet este prevazuta cu un cablu de 4 m, suficient pentru asezarea antenei pe cupola, si un diametru de 125 mm cu un magnet puternic ce ofera antenei stabilitate chiar si la viteze foarte mari.

Baza magnetica