(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Kit supraveghere video PNI House IPMAX - NVR IP ONVIF si 4 camere HD cu IP 720P 1 Megapixel

Vizualizare generală rapidă

Kit supraveghere video format dintr-o unitate de inregistrare prin internet (NVR) si 4 camere HD cu IP. Conectati camerele cu IP intr-o retea de internet apoi puteti inregistra imaginile cu ajutorul NVR-ului, conectat la randul lui la internet.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Metode de accesare si control

Kit-ul de supraveghere video PNI House IPMAX poate fi controlat de pe dispozitive mobile prin aplicatia vMEyeCloud compatibila cu Android si iOS, iar de pe PC prin software-ul General CMS. Software-ul de instalare al CMS-ului il gasiti pe CD-ul inlus in pachet sau il puteti descarca de pe site-ul nostru, din pagina produsului, sectiunea Download.

Kit supraveghere video PNI House IPMAX2

4 camere de exterior

Kitul PNI House IPMAX contine o unitate de inregistrare in retea si 4 camere cu IP ce pot fi utilizate atat la interior cat si la exterior si va permite supravegherea casei sau firmei dv de oriunde aveti o conexiune la internet.

kit supraveghere cu 4 camere de exterior

NVR cu 8 canale

Kit PNI House IPMAX - NVR IP ONVIF si 4 camere

Cu NVR-ul din pachet aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini de la maxim 8 camere de supraveghere video cu IP conectate in aceeasi retea LAN cu NVR-ul, numarul lor depinzand de rezolutia de inregistrare setata pentru fiecare: pana la 8 camere pentru inregistrare D1 sau 4 camere pentru inregistrare la rezolutie HD. Pentru inregistrarea imaginilor puteti monta in interiorul NVR-ul un HDD intern cu capacitate de pana la 4TB.

Inregistrare pe timp de noapte

Cele 4 camere de inalta rezolutie (720p) sunt prevazute cu cate 24 leduri IR fiecare, dotare care va ofera o filmare de calitate pe timp de noapte.

nvr cu camere drinregistare pe timp de noapte

Control prin internet

Kit PNI House IPMAX - NVR IP ONVIF si 4 camere

Acum puteti accesa si urmari in timp real imaginile inregistrate de PNI House IPMAX. Adaugam si accesul complet la sistem care va permite: Setari, Vizualizare inregistrari, Descarcare Inregistrari, etc. De asemenea, pentru o mai simpla configurare NVR-ul din kit poate fi accesat de pe internet fara a fi necesare configurari speciale in routerul dvs., prin conexiune P2P.

Inregistrare in timp real

Imaginile sunt inregistrate in timp real. Supravegherea se face prin intermediul monitorului: interfata analogica de iesire, VGA sau HDMI.

PNI House IPMAX - NVR IP ONVIF si 4 camere

Compatibilitate HDD

WD purple

 

Odata cu evolutia sistemelor de supraveghere producatorii de HDD-uri (unitati de stocare) au creat solutii dedicate pentru acestea.  Astfel, pentru o functionare la performante maxime si fara probleme a sistemelor de supraveghere PNI, recomandam utilizarea doar cu HDD-urile dedicate CCTV. Amintim aici WD Purple, WD RE, WD SE, modele cu fiabilitate, rezistenta si calitate garantate 24/7.

Conectica

conectica KIT IPMAX