(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Kit supraveghere video PNI House PTZ720P HD - NVR si 4 camere IP720P

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Kit PNI House PTZ720P HD - NVR si 4 camere IP720P

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

NVR cu maxim 9 canale

Cu NVR-ul PNI House PTZ720P aveti posibilitatea de a inregistra si reda imagini de pe maxim 9 camere video de supraveghere, numarul lor depinzand de rezolutia de inregistrare setata pentru fiecare, si de sursa digitala (IP), sau analogica: - pana la 9 camere digitale cu IP conectate in aceeasi retea LAN cu NVR-ul; - pana la 4 camere ananlogice clasice; - 2 camere analogice + 2 camere digitale cu IP (LAN)

PTZ720p 9 canale

Control prin Internet

PTZ720p Conexiuni

Puteti vizualiza, in timp real, inregistrarile de pe orice dispozitiv (laptop, PC, telefon) prin Internet, fie direct din browser fie cu ajutorul aplicatiilor dedicate (Windows, IOS, Android) aflate pe CD-ul din colet.

Inregistrare multipla

NVR-ul PNI House PTZ720P va ofera posibilitatea de a alege tipul de inregistrare dorit: • Inregistrare la detectie miscare; • Inregistrare automata; • Inregistrare in bucla;

PTZ720p inregistrare multipla

Control PTZ

PTZ720p control PTZ

Dispozitivul permite controlul unei camere de supraveghere motorizate. Cu ajutorul acestei functii (PTZ), camera poate efectua zoom si poate fi deplasata vertical si orizontal, pentru a urmari / vizualiza mult mai detaliat zona dorita.

Multi control

Configurarea NVR-ului se poate realiza cu usurinta atat cu accesoriile din colet: telecomanda si mouse cat si prin retea / internet de la distanta de pe un Calculator sau Notebook.

PTZ720p multi control

Conectica

PTZ720p Conexiuni

Aveti posibilitatea de a conecta mai multe tipuri de monitoare, dispozitivul fiind dotat cu iesire HDMI, VGA si Composit. De asemenea, se pot descarca fisiere video pe NVR fie de la distanta prin interfata produsului, sau local pe un stick USB sau HDD extern. NVR-ul PNI House PTZ720P poate fi accesat prin Internet, datorita portului LAN RJ45.

Protocoale conexiuni

NVR-ul PNI House PTZ720P este de ultima generatie, si suporta protocoale moderne: TCP/IP, SMTP, HTTP, UPNP, ONVIF, DDNS etc.

PTZ720p protocoale

Inregistrare H.264 + audio

PTZ720p H264

Aveti posibilitatea de a inregistra si sunet alaturi de filmarile video prin conectarea Camerelor cu IP cu microfon (nu sunt incluse in acest pachet) sau a accesoriilor optionale (achizitionate separat) de tip microfon si activarea inregistrarii audio din meniu.

Compatibilitate HDD

Odata cu evolutia sistemelor de supraveghere producatorii de HDD-uri (unitati de stocare) au creat solutii dedicate pentru acestea. Astfel, pentru o functionare la performante maxime si fara probleme a sistemelor de supraveghere PNI, recomandam utilizarea doar cu HDD-urile dedicate CCTV. Amintim aici WD Purple, WD RE, WD SE, modele cu fiabilitate, rezistenta si calitate garantate 24/7.

WD purple

Capacitate de rotire

Rotire

Camera ofera posibilitatea de urmarire a unei persoane in spatiul protejat prin rotire pe orizontala pana la 270° si pe verticala pana la 120°.

Infrarosu

Camera cu IP PNI IP720P are in dotare 11 leduri infrarosu, ceea ce va permite sa vizualizati si pe timp de noapte, pe o distanta de pana la 12 m. Aceasta poate fi utilizata pentru supravegherea locuintei, birourilor, fabricilor, magazinelor, spitalelor etc. , simplu, convenabil si in timp real.

leduri infrarosu

Microfon

microfon

IP720P are microfon incorparat, astfel puteti puteti comunica cu persoana din celalalt capat al firului.

Conectica

TF: introduceti cardul de memorie pentru inregistrare locala Audio: conectati o pereche de casti LAN: conectati cablul de internet ANT: conectati antena wireless WPS: conectati router-ul (LED-ul va fi albastru)

conectivitate

Rezolutie

rezolutie hd

Camera IP PNI IP720P are rezolutia HD 720p, cu un senzor de imagine 1/4" CMOS, iar lentila este de 3.6mm.

Comanda de la distanta prin Internet

Se poate accesa din orice browser de internet, sau cu ajutorul software-ului dedicat pentru windows, android sau iphone; Permite cu ajutorul software-ului dedicat (de pe CD) comunicarea audio duplex, putand discuta live de la departare cu persoanele din apropierea camerei; (la camera se adauga un difuzor suplimentar).

wireless si fir

Camera web cu fir si wireless

camera cu ip

Camera cu IP PNI IP720P cu fir si wireless este o solutie pentru situatiile cand se doreste supravegherea de la distanta a unei locatii, fara a instala sisteme de supraveghere profesionale, complexe, cu cablaje, unitati principale si mai multe camere.

Avertizare prin e-mail, FTP, HTTP

Beneficiati de informare instant pe e-mail, FTP HTTP cu poza, in cazul in care camera a detectat miscare in zona monitorizata. Astfel veti sti imediat cine a trecut prin zona protejata

Camera cu IP PNI IP720P

Capture Menu 600

Capture1 Motion detect 600

capture-2-e-mail-ftp-http-settings-600.jpg