(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Masina pentru cuburi de gheata PNI Summer P18 ZBJ Digitala

Vizualizare generală rapidă

Masina de gheata PNI ZBJ culoare neagra sau gri, poate produce pana la 12 conuri in 10 minute si pana la 15-18 KG de gheata conuri pe zi, de 3 dimensiuni diferite. Este usor de operat, datorita procesorului electronic ce controleaza eficient compresorul de refrigerare.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Design Modern

PNI P18 design

Masina de gheata PNI 18 JZB Digitala are un design modern, contur artistic şi aspect rafinat. Acest lucru ii ofera un avantaj, deoarece se potriveste in orice locatie, fie la o petrecere, fie intr-un Mini Bar. Este uşor de mutat și manipulat, si reprezinta sursa ideala de gheata pentru orice eveniment. Capacitatea de stocare este de 1,5kg , aprox 120conuri de gheata, produce 12conuri de gheata la 10 min. Pe zi produce 18 kg.

Puteti utiliza pana la 18 Kg de gheata pe zi , aceasta fiind capacitatea maxima de productie a masinii PNI 18 JZB.

Maxim 18 Kg gheata pe zi

PNI P18 18 kg

4 dimensiuni gheata

PNI P18 4 dimensiuni

Datorita sistemului electronic de control si setare a masinii, aceasta poate produce conuri de gheata de 4 dimensiuni si anume: S(mic), M(mediu), L(mare), XL(foarte mare).
Masina de gheata PNI 18 JZB este dotata cu un panou de control dotat cu comenzi digitale si cu Display digital color. Acestea va ajuta sa operati si sa fiti informat de starea masinii, si de setarile efectuate. Fiind un aparat care functioneaza cu Freon, ca orice frigider sau congelator casnic inainte de a fi pus in functiune dupa orice manipulare trebuie lasat pe un plan drept timp de 8h.

Atunci cand din intamplare i-ati oprit ciclul de productie, ( pana de curent, etc) conectati aparatul la curent si apsati o singura data butonul play, masina va gandi un timp 2-7minute, apoi isi va relua ciclul de productie de unde a fost interupt. In acest interval nu apasati pe alte comenzi ale masinii.

Display color

PNI P18 display

Functii multiple

PNI P18 functii

- Setare dimensiuni cuburi de gheata;

- Pornire programabila la o anumita ora;

- Avertizare lipsa apa, sau sursa de apa;

- Avertizare container plin de gheata;

- Avertizare probleme tehnice;