(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Media player 3D Egreat R6S

Vizualizare generală rapidă

Egreat R6S este un accesoriu recomandat pentru televizorul dvs., 3D sau nu.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Player 3D

redare 3D

Egreat R6S ofera utilizatorilor si impatimitilor de 3D posibilitatea redarii formatelor Bluray 3D, Bluray 3D ISO si a altor formate video similare sau obtinute din prelucrarea acestora. Media player-ul poate recunoaste filmele 3D, putând detecta daca TV-ul este normal sau 3D.
Media player-ul utilizeaza unul dintre cele mai recente chipset-uri si anume Realtek RTD1186DD, cu o frecventa de 750MHz.

Chipset Puternic

chipset puternic

Multimedia

fisiere suportate

Dispozitivul suporta mai multe formate audio, cum ar fi: AAC+M4A, MPEG (MP1,MP2, MP3,MPA), WAV, OGG , iar pe partea de video plaja este mult mai intinsa: DVD-ISO, BluRay-ISO(BD-ISO), Matroska (MKV), AVI, ASF, WMV s.a.
Acum puteti vedea filmele preferate la o rezolutie inalta, deoarece player-ul este capabil sa redea continut 1080p, continut 3D Half SBS, Blu-ray cu meniu fie .m2ts sau ISO. Pe langa acestea, Egreat R6S este dotat cu o interfata HDMI 1.4.

Full HD

full hd

Partajare fisiere

partajare fisiere

Prin cateva click-uri puteti sa trimiteti continut audio, video sau fotografii catre TV. Puteti accesa orice fisier din retea prin DLNA si partaja cu ajutorul serviciului SAMBA sau NFS.
Carcasa media player-ului este din aluminiu, ceea ce permite player-ului disiparea caldurii de la CPU. Pe partea de conectivitate avem: 1 x USB 2.0, 1 x 3.0, un port eSATA, intrare optica, conectori video composite, HDMI 1.4 si un port Ethernet RJ-45.

Conectivitate Multipla

conectivitate