(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Mini PC cu Android HiMedia H8 Octa core

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Mini PC cu sistem de operare Android 5.1.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

android

Sistem de operare

Mini PC-ul Himedia H8 este dotat cu sistem de operare Android 5.1 Lollipop ce ofera o experienta deosebita in utilizare pentru toti utilizatorii.

Carcasa rezistenta

Carcasa mini PC-ului Himedia H8 este confectionata din aluminiu oferindu-i durabilitate si disipare rapida a caldurii produsa de procesor.

carcasa

4K imagine

Redare video 4Kx2K@60fps

Dispozitivul este capabil sa decodeze fisiere video Ultra HD, oferindu-va imagini deosebit de clare, mai ales cand utilizati ecrane de dimensiuni mari. 

Decodare H.265

H.265 reprezinta un standard superior de compresie video ce poate transmite datele privind calitatea imaginii utilizand chiar si jumatate din latimea de banda. Astfel utilizatorii se pot bucura de fisierele video de rezolutie inalta chiar si la viteza mai scazuta a internetului.

H265

hdmi

HDMI 2.0

HDMI 2.0 mareste latimea de banda pana la 18 GHz si adauga imbunatatiri cheie pentru suportul avansarii tehnologiei in domeniul redarii video si audio.

WiFi integrat

Mini PC-ul H8 este dotat cu WiFi intern (2.4GHz 802.11b/g/n) si antena. Trebuie doar sa va conectati la o retea de internet wireless disponibila pentru a va bucura de optiunile infinite ale internetului. Fara fire incomode.

wifi

telecomanda

Telecomanda inteligenta

Telecomanda din pachet este dotata cu taste programabile ce va ofera control facil atat asupra mini PC-ului H8 cat si asupra televizorului dumneavoastra.