(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Mini PC cu Android HiMedia Q5 II (dual core, 3D ISO)

Vizualizare generală rapidă

Mini PC cu Android HiMedia Q5 II (dual core, 3D)

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Procesor puternic Dual Core

procesor puternic

 

Spre deosebire de celelalte mini pc-uri, care utilizeaza chipset-uri destinate tabletelor, HiMedia Q5 II foloseste un procesor ARM Cortex A9 dual core Hisilicon 3718 la 1.6Ghz. Chipset-ul este special dezvoltat pentru redarea fisierelor media. Datorita acestuia avem o performanta mai buna la redarea video si o calitate excelenta a imaginii pe TV.

 

 

 

Mini pc-ul are ca sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean, ceea ce va permite sa instalati orice aplicatie doriti: Skype, Angry Birds, Office, Facebook, etc. Memoria interna instalata este de 4GB şi 1GB RAM (din care o parte este folosita de sistemul de operare) facand astfel din HiMedia Q5 II unul dintre cele mai rapide mini pc-uri de pe piata.

Android 4.2Android 4.2

Player 3D BD-ISO

 

bluray 3d

 

 

Inovator pe piata Mini PC-urilor, Himedia Q5 II ofera utilizatorilor si impatimitilor de 3D posibilitatea redarii formatelor Bluray 3D, Bluray 3D ISO si a altor formate video similare sau obtinute din prelucrarea acestora.

 

 

Mini PC-ul HiMedia Q5 II recunoaste toate standardele audio HD existente: DTS, AC3 Dolby Digital, True-HD, DTS-HD MA in format RAW sau LPCM si este capabil sa redea sunetul pe 5.1, 7.1 canale sau brut asa cum este decodat.

Audio Full HD

filme full hd

Partajare Wireless

partajare wireless

 

 

Cu ajutorul aplicatiei HiShare puteti din doar cateva click-uri sa trimiteti continut audio, video sau fotografii catre TV, prin intermediul mini PC-ului Himedia Q5 II. Puteti accesa orice fisier din retea, de pe smartphone sau tableta datorita aplicatiilor preinstalate Miracast, uPnP, DLNA. Controlul mini PC-ului si accesarea fisierelor dorite: audio, video, poze se poate face utilizand pe langa aplicatiile de mai sus si HiControl.

 

 

Puteti atasa orice device, suport de stocare, TV, sistem de sunet la Mini PC-ul Q5 II datorita multiplelor conexiuni de care dispune acesta: Sata, USB, Card Reader( SD, MMC), HDMI, AV Out Composit, Optical audio Out, SPDIF(Coaxial), Lan, Wireless.

Conectivitate Multipla

conectica mini pc

Telecomanda programabila

telecomanda programabila

 

 

HiMedia vine in sprijinul utilizatorilor cu o telecomanda care poate invata si controla si alte device-uri cum ar fi TV-ul dumneavoastra.