(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Mini PC cu Android HiMedia Q5 IV Quad core 4K

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Mini PC cu Android HiMedia Q5 Quad core, 4K

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Android 4.4 KitKat

Mini PC-ul Himedia Q5 IV vine cu Android 4.4 KitKat pentru o experienta inegalabila, oferita tuturor utilizatorilor.

Mini PC cu Android HiMedia Q5 IV Quad core

Redare video 4K2K UHD

Mini PC cu Android HiMedia Q5 IV Quad core

Media player-ul Q5 IV Quad-Core este capabil sa reproduca si sa decodifice imagini video Ultra HD, oferind o imagine surprinzator de clara, mai ales pe ecrane de dimensiuni mari. Caracteristica de redare video 4K2K UHD se contretizeaza intr-o imagine cu margini mai fine, o profunzime mai mare a imaginii si detalii mai precise. Bucura-te de o experienta vizuala superioara.

Decodare hardware H.265

H.265 este un standard de compresie video, succesorul lui H.264. H.265 poate dubla rata de compresie a datelor in comparatie cu H.264, la acelasi nivel de calitate video. Deci, H.265 poate transfera aceeasi calitate video la jumatatea din latimea de banda, oferind astfel, posibilitatea vizionarii filmelor HD chiar si in conditii de viteza redusa a internetului.

HiMedia Q5 IV Quad core

USB3.0 si Gigabit (1000Mbps) Ethernet

Mini PC cu Android HiMedia Q5 IV

USB3.0 este a treia versiune a standardului Universal Serial Bus. Este de 10 ori mai rapid decat USB2.0. Pentru majoritatea retelelor, rata de transfer la o conexiune ethernet (abia 12.5 Mbps) este limita de viteza cea mai intalnita. In cazul transferului de fisiere uzuale, aceasta limita a ratei de transfer poate fi OK, dar in cazul stream-ului de filme HD, transferul poate fi deranjant de lent. Solutia? Treceti la o retea gigabit.

Audio 7.1

Mini PC-ul Q5 IV suporta formatele HD-Audio, precum 7.1 Dolby TrueHD si DTS-HD MA.

Mini PC cu Android HiMedia Q5 IV Quad core

XBMC Media Center

xbmc-Mini PC cu Android HiMedia Q5 IV Quad core

XBMC este un media player care permite redarea celor mai intalnite tipuri de fisiere video sau audio. Q5 IV Quad-Core vine cu XBMC preinstalat, cu decodor video integrat.

Aplicatii multiple

Q5 IV vine cu o multitudine de aplicatii preinstalate: Skype, Miracast (receptare continut media prin wireless), AirPlay (streaming wireless de continut media de pe iPhone,iPad or iPod touch catre HDTV) etc.

HiMedia Q5 IV

Telecomanda inteligenta IR

telecomanda Mini PC cu Android HiMedia Q5 IV Quad

Noua telecomanda IR cu taste programabile ofera un control facil asupra media-player-ului dumneavostra si televizourlui dumneavoastra smart.