(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Mini PC cu Android PNI MK05 de la Rikomagic

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Mini PC cu Android

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Rikomagic MK05 - Quad Core Android PC - 1GB RAM 8GB Flash

MK05 este un mini PC eficient si rentabil de la Rikomagic. Este primul mini PC care foloseste procesorul Amlogic S805 SOC. Vine cu 1GB RAM, 8 GB Flash, WiFi, Ethernet si Bluetooth 4.0. MK05 este ideal pentru useri de OEM sau pentru cei care dezvolta un sistem de digital signage de varf.

sistem de operare

Totul intr-un singur mini PC

Mini PC cu Android PNI MK05 de la Rikomagic

MK05 a fost creat pentru a fi conectat la portul HDMI al televizorului, transformandu-l, astfel, intr-un smart TV. Puteti vizualiza continut media 1080p HD atat online cat si offline, puteti urmari canale TV, comunica cu prietenii pe Skype sau MSN. Trimiteti email-uri, actualizati statusul pe Facebook, jucati Angry Birds sau Fruit Ninja sau Candy Crush pe un ecran mare, ca niciodata pana acum. Descarcati aplicatii noi, navigati pe net, creati si editati documente, ascultati muzica, cititi carti sau jucati jocurile interactive pe care le jucati de obicei pe tableta sau smartphone. Totul in fullHD pe ecranul televizorului dumneavoastra.

Conectica

In ceea ce priveste conectivitatea, MK05 are 3 porturi USB (incluzand USB OTG Host), un port HDMI 1.4 b, slot microSD, iesire audio digital SPDIF si conector RJ45 10/100 Ethernet. MK05 dispune de tehnologia Plug and Play si permite conectarea dispozitivelor externe (mouse, tastatura, camera web etc.) fara a instala drivere.

Mini PC cu Android PNI MK05 de la Rikomagic

Cele mai bune aplicatii

Mini PC cu Android PNI MK05 de la Rikomagic

Rikomagic MK05 vine cu ultima versiune de Android OS (KitKat 4.4) care include Google Play Store, avand astfel acces la sute de aplicatii usor de instalat pe dispozitivul dumneavostra. Este compatibil cu 3G dongle, suport XBMC si suport Miracast.

Suport media

RKM MK05 suporta fisiere audio MP3, AAC, WMA, RM, FLAC.

Video Decoder - suporta fisiere *.mkv,*.wmv,*.mpg, *.mpeg, .avi, *.mov, *.iso, *.mp4, * and *.jpg , H265 HEVC

Video Encoder - Acest encoder independent este capabil sa transforme in JPEG si H.264 pana la 1080p la 30fps, suporta H.265 HEVC

Rezolutie- 1080p pana la 1200p

Mini PC cu Android PNI MK05 de la Rikomagic