(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Mini PC cu Android PNI MK80 de la Rikomagic

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Mini PC cu Android

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Rikomagic MK80 - Octa Core Allwinner A80 Android PC - 2GB RAM 16GB Flash

MK80 face parte din noua generatie de mini PC-uri de la Rikomagic si este primul mini PC care beneficiaza de puternicul procesor 8 Core Allwinner A80 SOC. Versiunea standard (2GB RAM, 16GB Flash) are porturi USB 3.0, External SATA, Dual Band 802.11ac Wifi si Bluetooth 4.0.

Mini PC cu Android PNI MK05 de la Rikomagic

Totul intr-un singur mini PC

Mini PC cu Android PNI MK80 de la Rikomagic

MK80 a fost creat pentru a fi conectat prin portul HDMI sau AV la un televizor care devine, astfel, un accesibil smart TV, centrul distractiei la dumneavoastra acasa. Puteti vizualiza continut media 1080p HD atat online cat si offline, puteti urmari canale TV, comunica cu prietenii pe Skype sau MSN. Trimiteti email-uri, actualizati statusul pe Facebook, jucati Angry Birds sau Fruit Ninja sau Candy Crush pe un ecran mare, ca niciodata pana acum. Descarcati aplicatii noi, navigati pe net, creati si editati documente, ascultati muzica, cititi carti sau jucati jocurile interactive pe care le jucati de obicei pe tableta sau smartphone. Totul in fullHD pe ecranul televizorului dumneavoastra.

Conectica

In ceea ce priveste conectivitatea, MK80 are 3 porturi USB (incluzand USB OTG Host), un port HDMI 1.4 b, slot microSD (pana la 64GB), iesire audio digital SPDIF si conector RJ45 10M/100M/1000M Ethernet si un port SATA pentru conectarea unui hard drive extern. MK80 dispune de tehnologia Plug and Play si permite conectarea dispozitivelor externe (mouse, tastatura, camera web etc.) fara a instala drivere.

Mini PC cu Android PNI MK80 de la Rikomagic

Cele mai bune aplicatii

Mini PC cu Android PNI MK80 de la Rikomagic

Rikomagic MK80 vine cu ultima versiune de Android OS (KitKat 4.4) care include Google Play Store, avand astfel acces la sute de aplicatii usor de instalat pe dispozitivul dumneavostra. Este compatibil cu 3G dongle si XBMC.

Suport media

RKM MK80 suporta fisiere audio MP3, WMA, WAV, FLAC, APE, AMR, OGG, AAC

Video Decoder - suporta fisiere *.mkv,*.wmv,*.mpg, *.mpeg, *.dat, *.avi, *.mov, *.iso, *.mp4, *.rm si*.jpg

Video Encoder - H.265 HEVC MP@L5.0 pana la 4Kx2K@30fps

Mini PC cu Android PNI MK80 de la Rikomagic