(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Mini PC cu Android PNI MK802 IV Bluetooth Quad Core 1.8 Ghz CPU Android 4.4 Mini PC, 2GB RAM DDR3 de la Rikomagic

Vizualizare generală rapidă

Dotat cu un procesor quad core şi cu o placă grafică Mali-400 MP4 @ 533MHz acest mini PC cu Android poate reda fişiere video, fotografii sau muzică de pe reţea sau de pe un HDD conectat pe USB, poate fi folosit pentru accesarea siteurilor preferate şi transformă orice TV cu HDMi în Smart TV.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Transforma televizorul intr-un Smart TV

pni mk802 IV

Mini pc-ul este special creat pentru a fi conectat direct la portul HDMI al televizorului. Astfel va puteti transforma foarte usor TV-ul intr-un Smart TV.
PNI MK802 IV are ca sistem de operare Android 4.2.2 (Jelly Bean). Jelly Bean imbunatateste performantele in intregul sistem, inclusiv comutarea rapida intre aplicatiile recente.

Android 4.2

android 4.2.2

Procesor quad-core RK3188

procesor quad core rk3188

Cu un procesor puternic, Rockchip RK3188 quad core, mini pc-ul este capabil sa ruleze cele mai solicitante aplicatiisi cele mai performante jocuri.
Puteti descarca cele mai cautate aplicatii, la fel ca de pe telefon/tableta, deoarece mini pc-ul vine preinstalat cu Google Play. Puteti pastra legatura cu cei dragi cu ajutorul retelelor de socializare: Facebook, Twitter, Skype s.a.

Multitudine de aplicatii

google play aplicatii

Control de la distanta

telecomanda virtuala

telecomanda pentru jocuri

Un mod convenabil de a controla mini pc-ul este aplicatia gratuita de "Remote Control". Puteti folosi propriul telefon pentru a obtine acces la toate functiile pe care doriti sa le utilizati. Fie ca doriti sa folositi o tastatura sau senzorul de miscare, totul este integrat in aplicatie.

 

In ciuda dimensiunilor compacte, mini pc-ul PNI are un design compact si o conectivitate excelenta: 1 x USB 2.0, 1 x OTG, 1 x microUSB, 1 x Micro SD.

Design compact si
conectivitate excelenta

conectica pni mk802 iv