(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Mini PC WeTek Streamer Full HD Android 5.1.1

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Mini PC cu sistem de operare Android.

Disponibilitate: În stoc

569,99 Lei

Compatibil cu Amazon Prime si Netflix

MINI PC-ul PNI WeTek Streamer este compatibil cu serviciile de streaming video Amazon Prime Video (cu subtitrare in limba engleza) si Netflix (cu subtitrare in limba romana)

Mini PC PNI Xtreamer MXV Pro

rezolutie

Rezolutie

Mini PC-ul Wetek Streamer suporta redarea fisierelor de rezolutie Full HD obtinand astfel o imagine de calitate si culori fidele.

Sistem de operare

Sistemul de operare Android preinstalat in dispozitiv va ofera posibilitatea de a va conecta la internet si de a accesa toate aplicatiile din Google Play.

android

conexiuni

Conexiuni

Mini PC-ul este dotat cu toate conexiunile necesare setarii unui sistem home cinema inteligent: Ethernet pentru conexiune la internet, HDMI pentru conexiunea la un televizor sau monitor, Optic pentru conectarea unui sistem audio, si cateva intrari USB pentru conectarea unei memorii externe de fisiere. In plus, dispozitivul are si un slot de card de memorie MicroSD pentru a mari memoria interna a acestuia.

Pachet complet

Fiecare produs include toate accesoriile necesare punerii in functiune: un alimentator, un cablu HDMI pentru conexiunea unui monitor sau televizor, si o telecomanda pentru controlul produsului.

pachet complet