(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Modul inchidere centralizata PNI ADL602 fara telecomanda 4 actuatori

Vizualizare generală rapidă

Modul inchidere centralizata PNI ADL062 este dedicat autoturismelor care nu au inchidere centralizata electrica din fabrica si este compatibila cu:

alarme auto
usor de instalat si de utilizat
controlul portierelor
alimentare 12V c.c.
forta: 3Kgs

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Sistem inchidere centralizata

Modul inchidere centralizata PNI ADL602

Acest sistem de inchidere centralizata poate imbunatati confortul autoturismului prin eliminarea procedurii de inchidere/ deschidere manuala a sigurantelor de blocaj de pe fiecare din cele 4 portiere. Astfel toate usile pot fi inchise/deschise prin intermediul butucului de la sofer sau pasager.

Compatibilitatea sistemului este testata si posibila cu orice sistem de alarma auto, sau modul de inchidere centralizata de la distanta prin telecomanda.

Multi-compatibil

Modul inchidere centralizata PNI ADL602 Multi

Forta de actionare 3Kg

Modul inchidere centralizata PNI ADL602 3 Kg

Avand o putere de actionare de 3Kg , actuatorii acestui sistem pot declansa chiar si mecanisme mai complexe, mai greu de comandat. Astfel varietatea de masini pe care poate fi montat acest sistem este foarte mare.

O particularitate a acestui sistem de inchidere centralizata este faptul ca poate fi comandat de la ambele portiere din fata. Astfel puteti inchide/deschide masina actionand cu cheia butucul oricarei portiere din fata.

Actionare portiere fata

Modul inchidere centralizata PNI ADL602 Front