(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Modulator FM PNI FunBox A58

Vizualizare generală rapidă

Modulator FM cu MP3 player pentru autoturisme

Disponibilitate: Indisponibil temporar

* dupa plasarea comenzii veti fi contactati telefonic pentru a vi se comunica termenul de livrare

39,98 Lei

Design Modern

funbox A58 Design

Acest Modulator FM PNI FunBox A58 este destinat utilizatorilor care doresc sa asculte in masina la aparatele radio de generatie mai veche muzica mp3 preferata de pe Laptop / PC. Design-ul modern ii ofera o incadrare vizuala in orice autoturism.

Redarea muzicii preferate se poate face cu ajutorul lui FunBox A58 extrem de usor de pe oricare din cele 3 surse disponibile: Conexiune USB pentru Memorie USB, Cititor de card SD, si nu in ultimul rand de pe sursa Line In unde puteti conecta telefonul sau Smartphone-ul dumnevoastra.

3 surse redare

funbox A58 3 surse

Sunet stereo puternic

funbox A58 Stereo

PNI FunBox A58 transmite un semnal puternic ce ofera o auditie de foarte buna calitate, la un volum decent. Bineinteles ca sunetul este Stereo si permite utilizarea la capacitate maxima a difuzoarelor autoturismului.

 

O alta caracteristica ce este ceruta de catre utilizatori este posibilitatea alimentarii dual voltage adica si 12 V si 24 V. Extrem de util mai ales in cazul Camioanelor, Autocarelor, etc.

Alimentare 12-24V

funbox A58 Dual Voltage

Incarcare Smartphone USB

funbox A58 USB Charger

Intotdeauna va lipseste un incarcator pentru Smartphone in masina, asa ca Emitatorul FM PNI Funbox A58 vine cu solutia salvatoare: acum pe conexiunea USB puteti incarca orice dispozitiv ce are alimentarea prin cablu USB.

 

Desi este un produs simplu, modulatorul FM este prevazut si cu o mini-telecomanda ce permite trimiterea de comenzi mult mai rapid si facil catre produs, atat de sofer, cat si de catre pasagerii de pe bancheta din spate.

Telecomanda

funbox A58 USB Remote