(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

NAS Buffalo TS4400D TeraStation 4400 4-Bay enclosure TS4400D-EU

Vizualizare generală rapidă

Network Storage 4-Bay, procesor Intel® Atom™ D2550 Dual-Core, 2GB DDR3 RAM.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Intel® Atom™ D2550 Dual-Core Processor

 

TS4400D-EU intel atom

 

 

 

 

TeraStation™ 4400D este echipat cu puternicul procesor Intel Intel® Atom™ D2550 Dual-Core si isi va impresiona utilizatorii atat cu transferul rapid al fisierelor de dimensiuni mari cat si cu accesarea fisierelor de catre mai multi utilizatori simultan. Performantele de clasa inalta sunt perfecte pentru cerintele companiilor mici si mijlocii companii de afaceri aflate in dezvoltare.

 

 

Functia de copiere de siguranta permite crearea de copii de siguranta prin intermediul unui port LAN, creand astfel posibilitatea adaugarii unui dispozitiv de siguranta. Va recomandam pe aceasta cale sa folositi o a doua unitate TeraStation™ 4400D. Avand astfel o a doua unitate in oglinda identica cu cea principala, imbunatateste siguranta, increderea,scade riscul de erori si pierderi de date,faciliteaza un acces rapid si recuperari rapide de date in urma oricarei defectiuni suferite de un hard disk sau chiar de NAS.

Copii de siguranta

TS4800D-EU Data  Backup

Functie Hot Swap

TS4800D-EU hot_swap

Cu ajutorul RAID 1 (reduntanta completa ) si al functiei Hot Swap activata , chiar daca un hard disk cedeaza TeraStation™ 4400 va opri automat discul respectiv si va permite utilizatorului sa il inlocuiasca in conditii de siguranta fara sa cauzeze pierderi de date, sau caderi ale serverului/retelei.

 

TeraStation™ 4400 este prevazut cu porturi SuperSpeed USB 3.0 connectivitate ce mareste vitezele de transfer pana la 5 Gbps.

Transfer de date Super Rapid cu USB 3.0

TS4800D-EU superspeed_usb_3.0

BACKUP

TS4800D-EU novastor

 

 

 

 

TeraStation™ 4400 vine in pachet cu 10 licence cu NovaBACKUP® Business Essentials, furnizand astfel o solutie completa, all-in-one de protectie pentru companii mici si mijlocii ce doresc protectia datelor digitale. Astfel se pot proteja PC-uri, Servere, Servere de transfer si baze de date SQL.

 

 

 

 

Accesati de la distanta TeraStation™ 4400 indiferent de dispozitivul pe care il folositi: Desktop PC, Laptop, smartphone, tableta sau direct prin Internet prin tehnologia unicade acces web oferita de Buffalo.

Deschideti usor fisiere aflate pe TeraStation™ prin intermediul interfetei web sau al aplicatiilor existente pentru :

iOS 4.3 si versiuni mai noi

Android 2.3 si versiuni mai noi

Windows Mobile 7.5 , 7.8, 8

Tableta Windows si Desktop / Laptop with Windows 8

Acces WEB

 

TS4800D-EU web_access

 

 

 

Amazon S3

TS4800D-EU amazon

TeraStation 4400 suporta servicii de stocare pe cloud oferite de Amazon S3.

Replicare inseamna sincronizarea unui fisier de pe 2 dispozitive separate TeraStations™ aproape instantaneu. Functioneaza doar intr-o singura directie ( nu bidirectional) dinspre sursa spre destinatie. Este posibila atat in LAN cat si in WAN. ocnfigurarea WAN include de pa distanta cu VPN si forwardare de porturi.

Replicare cu TeraStation

TS4800D-EU replication

Memorie DDR3

TS4800D-EU DDR3

Dispozitivul TeraStation™ 4400 vine cu o memorie instalata de 2GB DDR3 ultra rapida.

Puteti salva inregistrarile video de la pana 10 camere de supraveghere cu IP direct pe dispozitivul TeraStation™.

Server supraveghere Buffalo

TS4800D-EU Surveillance

Suport HDD complet

 

 TS4800D-EU RAID

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Functia RAID poate fi aplicata in diverse moduri: RAID 0 / 1 / 5 / 6 / 10 / 50 / 51 / 60 / 61 / JBOD (in functie de numarul de hard diskuri instalate).

Functia de Mirroring - este o procedura de siguranta in caz de defectiune ce permite continuarea functionarii dispozitivului simultan cu izolarea defectiunii, pentru a nu periclita functionarea retelei.

Functia Hot Spare - activeaza comutarea automata catre un dispozitiv de rezerva in caz de defectiune HDD pentru a permite functionarea retelei in continuare fara intrerupere

Hot Swap - permite schimbarea HDD-urilor fara oprirea dispozitivului. .

 

 

 

 

iSCSI target suport: Functioneaza simultan ca NAS si iSCSI target.

5 porturi USB: Configurat cu 5 porturi USB - 2 porturi USB 3.0 si 3 porturi USB 2.0 pentru flexibilitate maxima.Puteti folosi porturile pentru HDD extern, USB memory, UPS sau alte dispozitive.

Management WEB nou: Raspuns mai rapid, pagina de start rapida pentru o configurare usoara.

WebAccess: Accesati fisierele de pe TeraStation™ de la distanta de pe orice browser sau cu ajutorul aplicatiilor dedicate pentru Windows 8, iOS, Android®, and Windows Phone 7 – 8

Alocare inteligenta a spatiului : Aceasta functie previne aglomerarea si ocuparea ineficienta a spatiului de stocare prin alocarea unui spatiu dedicat fiecarui utilizator.

Functionalitate completa

 

TS4800D-EU functionalitate completa

 

 

 

 

Garantie 3 ani

TS4800D-EU 3years

Garantia de 3 ani este un avantaj si unbeneficiu de care puteti beneficia direct de la producator.