(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

NAS Buffalo TS4800D TeraStation 4800D 8-Bay enclosure TS4800D-EU

Vizualizare generală rapidă

TeraStation 4800D este dotat cu un procesor puternic, Intel® Atom™ D2700 Dual-Core, transfera fisierele de mari dimensiuni cu rapiditate. Se pot conecta pana la 8 HDD-uri.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Intel® Atom™ D2700 Dual-Core Processor

TS4800D-EU intel Atom

TeraStation™ 4800D este echipat cu puternicul procesor Intel Intel® Atom™ D2700 Dual-Core si isi va impresiona utilizatorii atat cu transferul rapid al fisierelor de dimensiuni mari cat si cu accesarea fisierelor de catre mai multi utilizatori simultan. Performantele de inalta clasa sunt perfecte pentru cerintele micilor si mediilor companii de afaceri aflate in dezvoltare.

Functia de copiere de siguranta permite crearea de copii de siguranta prin intermediul unui port LAN, creand astfel un dispozitiv de siguranta. Va recomandam pe aceasta cale sa folositi o a doua unitate TeraStation™ 4800D. Avand astfel o a doua unitate in oglinda identica cu cea principala, aceasta imbunatateste siguranta, increderea, riscul de erori si pierderi de date, acces rapid si recuperari rapide de date in urma oricarei defectiuni suferite de un hard disk.

Copii de siguranta

TS4800D-EU Data  Backup

Functie Hot Swap

TS4800D-EU hot_swap

Cu ajutorul RAID 1 (reduntanta completa ) si al functiei Hot Swap activata , chiar daca un hard disk cedeaza TeraStation™ 4800 va opri automat discul respectiv si va permitand astfel utilizatorului sa il inlocuiasca in conditii de siguranta fara sa cauzeze perderi de date, sau caderi ale serverului.

TeraStation™ 4800 este prevazut cu porturi SuperSpeed USB 3.0 conectivitate ce mareste vitezele de transfer pana la 5 Gbps.

Transfer de date Super Rapid cu USB 3.0

TS4800D-EU superspeed_usb_3.0

BACKUP

TS4800D-EU novastor

TeraStation™ 4800 vine in pachet cu 10 licente cu NovaBACKUP® Business Essentials, furnizand astfel o solutie completa, all-in-one de protectie pentru companii mici si mijlocii ce doresc protectia datelor digitale. Atfel se pot proteja PC-uri, Servere, Servere de transfer si baze de date SQL.

Accesati de la distanta TeraStation™ 4800 indiferent de dispozitivul pe care il folositi: Desktop PC, Laptop, smartphone, tableta sau direct prin Internet prin tehnologia unica de acces web oferita de Buffalo.

Deschideti usor fisiere aflate pe TeraStation™ prin intermediul interfetei web sau al aplicatiilor existente pentru :

iOS 4.3 si versiuni mai noi

Android 2.3 si versiuni mai noi

Windows Mobile 7.5 , 7.8, 8

Tableta Windows si Desktop / Laptop with Windows 8

Acces WEB

TS4800D-EU web_access

Amazon S3

TS4800D-EU amazon

TeraStation 4800 suporta servicii de stocare pe cloud oferite de Amazon S3.

Replicare inseamna sincronizarea unui fisier de pe 2 dispozitive separate TeraStations™ aproape instantaneu. Functioneaza doar intr-o singura directie (nu bidirectional) dinspre sursa spre destinatie. Este posibila atat in LAN cat si in WAN. Configurarea WAN include programare de la distanta cu VPN si forwardare de porturi.

Replicare cu TeraStation

TS4800D-EU replication

Memorie DDR3

TS4800D-EU DDR3

Dispozitivul TeraStation™ 4800 vine cu o memorie instalata de 2GB DDR3 ultra rapida.

Puteti salva inregistrarile video de la pana 10 camere de supraveghere cu IP direct pe dispozitivul TeraStation™.

Server supraveghere Buffalo

TS4800D-EU Surveillance

Suport HDD complet

TS4800D-EU RAID

Functia RAID poate fi aplicata in diverse moduri: RAID 0 / 1 / 5 / 6 / 10 / 50 / 51 / 60 / 61 / JBOD (in functie de numarul de hard diskuri instalate).

Functia de Mirroring - este o procedura de siguranta in caz de defectiune ce permite continuarea functionarii dispozitivului simultan cu izolarea defectiunii, pentru a nu periclita functionarea retelei.

Functia Hot Spare - activeaza comutarea automata catre un dispozitiv de rezerva in caz de defectiune HDD pentru a permite functionarea retelei in continuare fara intrerupere.

Hot Swap - permite schimbarea HDD-urilor fara oprirea dispozitivului si deconectarea retelei. 

iSCSI target suport: Functioneaza simultan ca NAS si iSCSI target.

5 porturi USB: Configurat cu 5 porturi USB - 2 porturi USB 3.0 si 3 porturi USB 2.0 pentru flexibilitate maxima. Puteti folosi porturile pentru HDD extern, USB memory, UPS sau alte dispozitive.

Management WEB nou: Raspuns mai rapid, pagina de start rapida pentru o configurare usoara.

WebAccess: Accesati fisierele de pe TeraStation™ de la distanta de pe orice browser sau cu ajutorul aplicatiilor dedicate pentru Windows 8, iOS, Android®, and Windows Phone 7 – 8.

Alocare inteligenta a spatiului : Aceasta functie previne aglomerarea si ocuparea ineficienta a spatiului de stocare prin alocarea unui spatiu dedicat fiecarui utilizator.

Functionalitate completa

TS4800D-EU functionalitate completa

Garantie 3 ani

TS4800D-EU 3years

Garantia de 3 ani este un avantaj si un beneficiu de care puteti beneficia direct de la producator.