(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Pachet Mini PC cu Android MiniX NEO X8-H şi Airmouse Minix M1

Vizualizare generală rapidă

Mini pc cu Android 4.4, KitKat, procesor quad core si memorie interna eMMC de 16 GB.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Android 4.4

android 4.4

Mini pc-ul vine preinstalat cu Android 4.4 KitKat, oferand o serie de imbunatatiri si caracteristici, ce nu sunt disponibile in versiunile anterioare de Android. Astfel trecerea de la o aplicatie la alta fiind foarte usoara.
Minix NEO X8-H vine echipat cu un procesor quad core ARM Cortex-A9r4, oferind niveluri exceptionale de performanta si eficienta energetica. Amlogic S802-H ofera o crestere de performanta de 75% fata de RK3188, utilizat la NEO X7.

Procesor Quad-Core

procesor

Octo-Core Mali-450 GPU

procesor grafic

Procesorul grafic Mali-450, Octo-Core, ofera o performanta dubla fata de predecesorul lui, Mali-400. Acesta este axat pe maximizarea eficientei de prelucrare, oferand o calitate superioara imaginii si o experienta grafica uluitoare. NEO X8-H poate face fata cu brio celor mai recente jocuri de pe Android.
Minix NEO X8-H utilizeaza memorie eMMC - "embedded Multi-Media Controller". Aceasta ofera o serie de beneficii in termeni de performanta, securitate si fiabilitate. Mini pc-ul are in dotare 16 GB memorie interna si 2GB RAM.

16GB eMMC

memorie emmc

Design compact si conectivitate excelenta

conectica

In ciuda dimensiunilor compacte, sunt disponibile mai multe optiuni de conectare: 3 porturi USB (pentru mouse/tastatura, stick USB sau camera web), 1 x HDMI, 1 x LAN, 1 x Optic si 1 x Micro USB (pentru conectarea la PC). De asemenea, pe laterala gasiti un port SD card care este ideal pentru stocarea imaginilor.
Pentru o receptie optima, pe langa Bluetooth 4.0, mini pc-ul este dotat cu o antena WI-FI pentru o receptie mai buna a semnalului. Asadar puteti plasa player-ul la o distanta mai mare fata de router fara a pierde latime de banda.

WI-FI

wifi

XBMC MINIX Edition

xbmc

XBMC este un player care permite utilizatorilor sa redea si sa vizualizeze clipuri video sau muzica, de pe un dispozitiv de stocare sau din retea. NEO X8-H vine preinstalat cu XBMC MINIX Edition, cu suport de decodare hardware completa.
NEO X8-H ofera redare video 4K, furnizand o imagine mai clara si mai buna atunci cand vizionati un continut media pe ecrane mai mari.

Player 4K

ultra hd

Telecomanda cu airmouse Minix M1

telecomanda

Mini pc-ul vine insotit de telecomanda wireless cu airmouse, Minix M1. Aceasta este compatibila si cu alte sisteme de operare, cum ar fi: Windows, Mac sau Linux.