(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Pachet MINIX NEO X8-H Plus (Amlogic S812, Quad Core, Android 4.4, 2Gb RAM, 16Gb, H.265, 4K) şi Airmouse Minix M1

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Pachet MINIX NEO X8-H Plus (X8-H Plus) Amlogic S812 Quad Core Android 4.4 Mini TV Box HDMI HDD Player 2G/16G H.265 4K 802.11AC si Airmouse Minix M1

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

MINIX NEO X8-H Plus - 4K Mini PC pentru Android

NEO X8-H Plus este cel mai puternic Media Hub pentru Android de la MINIX. Include tehnologii inovative, care, intr-adevar pun in valoare realul potential al Android-ului pe televizorul dumneavoastra. Cu ajutorul ultimului chipset 4K Amlogic, Amlogic S812-H, NEO X8-H Plus ofera performante noi. NEO X8-H Plus este cel mai mare pas din istoria MINIX-ului, combinand cel mai bun hardware si firmware pentru a oferi o experienta remarcabila pentru utilizator.

Pachet MINIX NEO X8-H Plus (X8-H Plus) Amlogic S81

Procesor Quad-Core Cortex A9r4

MINIX NEO X8-H Plus (X8-H Plus)

NEO X8-H Plus vine echipat cu un procesor Quad-Core ARM Cortex-A9r4, care asigura o performanta si o eficienta de nivel superior. Este unul dintre primele Media Hub-uri 4K pentru Android concepute pentru a fi conectate si lasate in stand-by cand nu sunt folosite. Nu e nevoie sa inchizi NEO X8-H Plus, cu sistemul integrat de control al supraincalzirii, procesorul este ferit de caldura excesiva, iar utilizatorul poate lasa linistiti dispozitivul conectat 24/7/365. NEO X8-H Plus este unul dintre dispozitivele Media Hub pentru Android cele mai economice din punct de vedere energetic, consumand in starea de stand-by doar 3 watts.

Dual-Band Wi-Fi 802.11ac

NEO X8-H Plus ofera o coneziune mai rapida cu tehnologia Dual-Band Wi-Fi 802.11ac de ultima generatie care este de 6 ori mai performanta decat la modelele anterioare de la MINIX.

MINIX NEO X8-H Plus (X8-H Plus) Amlogic

Gigabit Ethernet

MINIX NEO X8-H Plus (X8-H Plus) Amlogic

NEO X8-H Plus vine complet echipat cu Ethernet Gigabit oferind compatibilitate pentru redarea oricarui continut online. Acest dispozitiv incredibil de compact chiar este solutia perfecta pentru cel mai avid utilizator de continut online.

Decodare 4K H.265 / HEVC

NEO X8-H Plus suporta Hardware Decoding 4K H.265/HEVC. H.265/HEVC este urmatorul standard de compresie video care ofera o rata de compresie dubla fata de predecesorul sau, H.264. Ofera, astfel, o calitate de redare mult imbunatatita chiar si celor care au o latime de banda ingusta.

MINIX NEO X8-H Plus (X8-H Plus) Amlogic

Stocare sigura de date - 16GB eMMC

In timp ce versiune anterioare de mini PC MINIX Android ofereau NAND Flash, NEO X8-H Plus utilizeaza o memorie eMMC "embedded Multi-Media Controller". Folosirea acestui tip de memorie ofera o multitudine de beneficii in termeni de performanta, siguranta si incredere. Puteti sta linistiti, intrucat continutul dumneavoastra media este stocat in mod sigur in NEO X8-H Plus, cu ajutorul sistemului intergrat de gestionare a energiei si al controller-ului pentru memoria flash.

MINIX NEO X8-H Plus

XBMC MINIX Edition

xbmc

XMBC este un media player care reda video si muzica de pe internet, precum si fisiere media de pe local sau dintr-o retea de stocare media. NEO X8-H Plus are preinstalat cu XBMC MINIX Edition (Gotham), cu suport integral de decodare hardware. Aceasta editie exclusiva ofera primul XBMC 4K pe Android.

Redare 4K2K UHD

NEO X8-H Plus este capabil sa redea clipuri video 4K2K UHD, asigurand o imagine de calitate superioara cand vizionati continut media pe ecrane mari. Aceasta caracteristica se concretizeaza in imagini mai clare cu o profunzime mai mare, rezultand o imagine mai detaliata impreuna cu o experienta vizuala superioara pentru utilizatorii de MINIX Android™ TV.

ultra hd

Android™ 4.4.2 KitKat

MINIX NEO X8-H Plus

NEO X8-H Plus vine cu Android™ 4.4.2 KitKat preinstalat, cu un firmware imbunatatit. Aceasta versiune de firmware este versiunea cea mai matura si avansata de la MINIX. NEO X8-H Plus permite accesul la Google Play Store, cu peste 1,3 milioane de aplicatii.

Telecomanda cu airmouse Minix M1

Mini pc-ul vine insotit de telecomanda wireless cu airmouse, Minix M1. Aceasta este compatibila si cu alte sisteme de operare, cum ar fi: Windows, Mac sau Linux.

telecomanda air mouse minix M1

MINIX NEO X8-H Plus - Aplicatii email si internet

MINIX NEO X8-H Plus

NEO X8-H Plus are preinstalate o multitudine de aplicatii utile. Puteti naviga pe internet in cautarea informatiilor si filmelor preferate sau puteti sa va accesati contul de email. NEO X8-H Plus este compatibil cu voyo.ro (DRM).