(+40) 333 401 142CONTACTATI-NE
0item(s)

Nu ai niciun produs în coş.

Produsul a fost adaugat in cos.
15

Pistol airsoft Ruger P345 cu CO2

Fiţi primul care scrie o recenzie acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Ruger P345: este un pistol robust, prevazut in partea frontala cu sina RIS de 20 mm. Catarea fata este de culoare portocalie iar cea din spate de culoare verde, in felul acesta avem un contrast foarte puternic ce ajuta la luare liniei de ochire. Siguranta este pozitionata pe partea dreapta. Tot pe partea dreapta este si numarul SERIAL UNIC stantat in partea frontala pe crosa.

Setul cuprinde: pistolul Ruger P345, incarcator, ochelari de protectie galbeni o punguta cu circa 100 bile si manual de instructiuni.

Recomandam folosirea bilelor grele 028g - 0,36g.

ATENTIE: recipientul cu CO2 NU se lasa in incarcator / crosa mai mult de 12 ore, deoarece presiunea exercitata asupra o-ring-urilor este foarte mare, uzura excesiva ducand la deterioararea acestora.
Se recomanda: inainte de introducerea recipientului cu CO2 in incarcator / crosa sa se pulverizeze pe supapa de admisie (zona unde se perforeaza recipientul) ulei siliconic. In momentul in care nu mai doriti sa trageti cu arma de airsoft in acea zi, dar recipientul de CO2 nu este complet gol, desfaceti treptat surubul care preseaza recipientul pana se elibereaza toata cantitatea de CO2 ramasa in recipient. Arma / incarcatorul se depoziteaza goala, fara recipient de CO2 sau bile

Disponibilitate: În stoc

214,99 Lei

 

Pistol airsoft Ruger P345 cu CO2

Ruger P345

Ruger P345 este un pistol robust, prevazut in partea frontala cu sina RIS de 20 mm. Catarea fata este de culoare portocalie iar cea din spate de culoare verde, in felul acesta avem un contrast foarte puternic ce ajuta la luare liniei de ochire. Siguranta este pozitionata pe partea dreapta. Tot pe partea dreapta este si numarul SERIAL UNIC stantat in partea frontala pe crosa.

Accesorii necesare

Recomandam folosirea bilelor grele 028g - 0,36g. Capsula CO2 nu este inclusa.

Pistol airsoft Ruger P345 cu CO2