Produsul a fost adaugat in cos.
15

Statie radio PMR portabila Midland M24-S set cu 2bc Cod C1035

Vizualizare generală rapidă

Statiile radio PMR pot fi utilizate pentru comunicarea in timpul drumetiilor pe munte, la vanatoare si in cadrul oricaror activitati din timpul liber, cat si in interes profesional, pe santiere, in fabrici si depozite.

Acest produs nu mai face parte din oferta Mo.ro

Acum puteti comunica la distante de pana la 10 km in camp deschis cu ajutorul celor 2 statii Midland M24-S. Distanta de comunicare poate varia in functie de zona in care va aflati si de obstacolele existente intre cele doua echipamente.

Comunica la distanta

comunica-la-distanta

Conexiune handsfree

handsfree

Produsul permite conectarea mai multor modele de sisteme "handsfree" - maini libere, pentru utilizarea statiilor radio fara maini. Acest aspect faciliteaza utilizarea lor de catre persoane foarte active din santiere, fabrici,firme de paza etc.
Acest produs permite comunicarea in benzile PMR pe 8 canale standard + 16 canale pre-programabile. In plus puteti codifica atat emisia cat si receptia cu 38 de coduri CTCSS, functie ce va permite sa aveti conversatii private.

Canale

Canale

 

Autonomie extinsa

autonomie-extinsa

Statiile PMR M24-S au o functie complexa de economisire a bateriei (Auto Power Save) ce permite prelungirea vietii bateriilor/acumulatorilor cu peste 50%. Autonomia foarte mare este datorata bateriilor din colet sau posibilitatii de a monta acumulatori dedicati optionali sau 4 acumulatori/baterii R6 la acest produs.
Beneficiati de functii multiple in utilizarea statiilor radio Midland M24-S, functii care sunt de un real ajutor: Monitor, Apelare (Call), functia VOX, Roger Beep, Scanare canale.

Functii profesionale

functii-profesionale

Pachet complet

continut-pachet

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, Midland a creat acest pachet M24-S complet ce poate fi utilizat imediat. In colet gasim: 8 baterii, cate 4 pentru fiecare statie si 2 clame pentru prinderea statiilor de curea.

Prezentare video